Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Χειμάρρα Οι Αλβανοί απειλούν να ανατινάξουν το κτίριο στενού συνεργάτη του Μπελέρη! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Χειμάρρα Οι Αλβανοί απειλούν να ανατινάξουν το κτίριο στενού συνεργάτη του Μπελέρη!

Ekrythmi einai i katastasi sti Cheimarra Oi Alvanoi apeiloun na anatinaxoun to

 Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Χειμάρρα, καθώς προχωρούν τα σχέδια τους για απαλλοτρίωση των περιουσιών των Ελλήνων ομογενών στη Χειμάρρα, την ώρα που ο δήμαρχοςΦρέντι Μπελέρης παραμένει προφυλακισμένος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη άπραγη, απέναντι σε αυτό το νέο έγκλημα του Ράμα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πριν λίγη ώρα, κλιμάκιο της πολεοδομικής αστυνομίας το οποίο βρίσκεται στο στο χωριό Δρυμάδες, έχει ανοίξει τρύπες σε κτίριο που οποίο ανήκει στον στενό συνεργάτη του Μπελέρη, Φιόρη Μπέλη, με σκοπό να προκαλέσουν ελεγχόμενη έκρηξη για να το κατεδαφίσουν. Μάλιστα εστάλη μήνυμα ότι αύριο θα ακολουθήσει κατεδάφιση της περιουσίας και άλλου μέλους της εφορευτικής επιτροπής του κυρίου Μπελερη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο συνεργάτης του δημάρχου, ο οποίος ήταν και μέλος της  επιτροπής καταμέτρησης στις δημοτικές εκλογές, έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι νόμιμος ιδιοκτήτης, ενώ όπως καταγγέλλει, απευθύνθηκε ήδη στην εισαγγελία Αυλώνας, ωστόσο του απάντησαν ότι δεν θα εξεταστεί το αίτημα του για ασφαλιστικά μέτρα.

Εκμεταλλευόμενος την απουσία του δημάρχου Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος μετά από το αστείο κατηγορητήριο που έστησαν σε βάρος του, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρραο Έντι Ράμα βρήκε την ευκαιρία να κατεδαφίσει τα σπίτια των ομογενών. Παράλληλα, ο Αλβανός πρωθυπουργός εκμεταλλεύεται την απραξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έχει αφήσει απροστάτευτους τους Έλληνες της μειονότητας και τις περιουσίες τους.

Δείτε βίντεο από το himara.gr:

Από το Blogger.