Νέα επίθεση ανηλίκων σε συνομήλικό τους στο Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο στο «φως» - Τι δηλώνει το θύμα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Νέα επίθεση ανηλίκων σε συνομήλικό τους στο Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο στο «φως» - Τι δηλώνει το θύμα

Nea epithesi anilikon se synomiliko tous sto Menidi: Vinteo-ntokoumento sto

Σοκάρει νέα υπόθεση βίας μεταξύ ανηλίκων στο Μενίδι. Σε βίντεο - ντοκουμέντο, που εξασφάλισε το ΟPEN, φαίνεται μία ομάδα ανηλίκων να έχει εγκλωβίσει έναν 16χρονο σε δρόμο του Μενιδίου. Αρνήθηκε να τους δώσει ρούχα και χρήματα και εκείνοι τον χτύπησαν με βία στο κεφάλι και στο σώμα.

Όπως καταγγέλλει ο 16χρονος, οι ανήλικοι που του επιτέθηκαν τον ανάγκασαν να γονατίσει και του ζήτησαν να τους δώσει ό,τι έχει επάνω του.

 «"Κάτσε στα γόνατα", του λέω "δεν χρειάζεται". "Βγάλ’ το μπουφάν σου", λέω πάλι "δεν χρειάζεται" και μετά ξεκινάνε να με βαράνε και μετά όταν έψαξα στην τσέπη μου να δω μήπως μου λείπει 5 ευρώ σε ψιλά», λέει στην το θύμα της επίθεσης στο OPEN.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ουσιαστικά του επιτέθηκαν για πέντε ευρώ, απάντησε «ναι».

Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν πλησίασε κάποιος περαστικός και ο 16χρονος κατέφυγε σε κατάστημα της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια: «Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα να τους σταματήσει μπορεί να ήμουν στο νοσοκομείο και για χειρότερα», λέει ο 16χρονος.

«Με πήραν από ένα μαγαζί επάνω στο Ίλιον μία γυναίκα και μου λέει ότι ο γιος σας έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά, τον κυνηγήσανε», δηλώνει από πλευράς του ο πατέρας του.

Τον είχαν απειλήσει και στο παρελθόν - «Είχαμε κάτι διαφωνίες παλιά»

 

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το θύμα της επίθεσης, η ομάδα των ανηλίκων που του επιτέθηκε τον είχε απειλήσει στο παρελθόν και μέσω διαδικτύου, καθώς φέρεται να γνώριζε έναν εξ αυτών, ενώ το βίντεο του ξυλοδαρμού το ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι ίδιοι οι ανήλικοι.

Το ανήλικο θύμα λέει επίσης πως γνώριζε μόνο τον έναν από τους δράστες: «Είχαμε κάτι διαφωνίες παλιά στο διαδίκτυο αλλά μετά λύθηκε. Με βρήκε εκεί πέρα λέει αυτός είναι, με θυμόντουσαν, και μετά έδωσε την εντολή στον άλλον τον μεγαλύτερο να ξεκινήσει να με βαράει».

Ο 16χρονος μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο, έχοντας μώλωπες στα πλευρά.

Το βίντεο - ντοκουμέντο


 

 

Από το Blogger.