Ζέλικο Ομπράντοβιτς. έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα «Άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ζέλικο Ομπράντοβιτς. έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα «Άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος»

Zeliko Omprantovits. evgale to kapelo ston Bartzoka «Axize to vraveio tou koryfaiou proponiti

Απόλυτος δίκαιη ήταν η ανάδειξη του Γιώργου Μπαρτζώκα σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς την φετινή χρονιά δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 57χρονος προπονητής λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμή για δεύτερη σερί φορά, αφού είχε επιλεγεί και πέρυσι, όντας ο πρώτος που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Ενώ είναι η τρίτη συνολική στην πλούσια καριέρα του μετά την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

 Με αφορμή την βράβευση του Έλληνα τεχνικού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως απόλυτα δίκαια κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Euroleague.

 «Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.

 

Από το Blogger.