Ζέλικο Ομπράντοβιτς. έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα «Άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ζέλικο Ομπράντοβιτς. έβγαλε το καπέλο στον Μπαρτζώκα «Άξιζε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος»

Zeliko Omprantovits. evgale to kapelo ston Bartzoka «Axize to vraveio tou koryfaiou proponiti

Απόλυτος δίκαιη ήταν η ανάδειξη του Γιώργου Μπαρτζώκα σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς την φετινή χρονιά δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο 57χρονος προπονητής λαμβάνει τη συγκεκριμένη τιμή για δεύτερη σερί φορά, αφού είχε επιλεγεί και πέρυσι, όντας ο πρώτος που καταφέρνει κάτι ανάλογο. Ενώ είναι η τρίτη συνολική στην πλούσια καριέρα του μετά την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

 Με αφορμή την βράβευση του Έλληνα τεχνικού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως απόλυτα δίκαια κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Euroleague.

 «Άξιζε το βραβείο ο Μπαρτζώκας και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είχαν μία εξαιρετική σεζόν φέτος και είχε σημαντική συμβολή. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο. Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν», δήλωσε ο κόουτς της Παρτίζαν αναφορικά με το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στη φετινή Ευρωλίγκα.

 

Από το Blogger.