Τραγωδία με νεκρό κοριτσάκι στην Άρτα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Τραγωδία με νεκρό κοριτσάκι στην Άρτα

 

Tragodia me nekro koritsaki stin Arta

Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Άρτα, όταν ο 37χρονος πατέρας ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο ΙΧ αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα αυτό βρει τραγικό θάνατο. Η έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας είναι σε εξέλιξη. Όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας του, ο οποίος εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία, φεύγοντας από το σπίτι του πήρε μαζί του το μωράκι του.

Ωστόσο πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην υπηρεσία του και πήρε το υπηρεσιακό προκειμένου να κάνει ορισμένες δουλειές. Αργότερα, όταν θυμήθηκε πως στο αυτοκίνητό του είχε αφήσει το 5,5 μηνών μωρό του, το αναζήτησε αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι είχε καταλήξει, όντας δεμένο στο παιδικό κάθισμα χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς στο στόμα. Αμέσως, μετέβη στο νοσοκομείο της Άρτας, αλλά εκεί  οι γιατροί που παρέλαβαν το βρέφος  διαπίστωσαν σχεδόν αμέσως πως το κοριτσάκι είχε καταλήξει πολλή ώρα πριν και δεν μπορούσαν πλέον να κάνουν τίποτα.

Όταν ανακοίνωσαν στους γονείς ότι το παιδί τους ήταν νεκρό, και οι δύο λιποθύμησαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τους οδηγήσουν στα εξωτερικά ιατρεία για να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύονται. Όπως πρόλαβαν να πουν στους αστυνομικούς, πρώτα έφυγε η μάνα για δουλειά, μετά ο πατέρας πήρε το παιδί να το πάει στο βρεφικό σταθμό αλλά το ξέχασε στο ΙΧ. Ώρες αργότερα, η μητέρα τηλεφώνησε στον σύζυγό της και τον ρώτησε «Πού είναι το παιδί; Ήρθα να το πάρω και δεν είναι εδώ».

Τότε ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι... ξέχασε το παιδί μέσα στο σταθμευμένο όχημα, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Όταν διαπίστωσε τι είχε συμβεί, έσπευσε στο αυτοκίνητο, όμως το μωρό δεν είχε τις αισθήσεις του. 

Προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη, διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Επίσης για τα αίτια του θανάτου του κοριτσιού διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή γι' αυτό και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Πηγή: epirusonline.gr

Από το Blogger.