«Του είπαν δεν έχουν τελειώσει μαζί του» - Σε σοκ οι ανήλικοι που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στην Καλαμάτα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

«Του είπαν δεν έχουν τελειώσει μαζί του» - Σε σοκ οι ανήλικοι που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού στην Καλαμάτα

«Tou eipan den echoun teleiosei mazi tou» - Se sok oi anilikoi pou

 Η παρέα των νταήδων συνεχίζει τις απειλές. «Του είπαν θα τον βρουν έξω, ότι δεν έχουν τελειώσει μαζί του», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας μετά το τελευταίο περιστατικό παραβατικότητας με πρωταγωνιστές ανήλικους. Το βράδυ της Παρασκευής δυο 15χρονοι και ένας 16χρονος κατηγορούνται ότι χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές δυο συνομηλίκους τους χωρίς να έχει εξακριβωθεί η αιτία της συμπλοκής. Τα δυο θύματα, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας από όπου πήραν εξιτήριο.

Ο 16χρονος αθλητής κι ο φίλος του βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Υπαπαντής, για να λυθεί μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνικά από τρίτο άτομο, που συνδέει τις δύο παρέες.

 Η ίδια συμμορία έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής και μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε χτυπήσει άγρια και έναν ενήλικο.

Ξεσπά η μητέρα του 16χρονου
Τα δύο παιδιά είναι σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να ξεπεράσουν αυτό που τους συνέβη, με την μητέρα του 16χρονου να συγκλονίζει:

«Αυτό που έγινε ήταν ότι το παιδί μου βγήκε έξω την Παρασκευή, έπεσε θύμα ενός άλλου παιδιού που τους χειρίστηκε. Χειρίστηκε όλη την παρέα, που ήταν γύρω στα 6 με 7 άτομα. Ένας συναθλητής τους, που ήταν εκτός παρέας, και τους παρέσυρε σε αυτό το γαϊτανάκι της κακοποίησης, δίνοντας το τηλέφωνο των παιδιών μας στους παραβατικούς», δήλωσε στο MEGA η μητέρα του 16χρονου.

«Πήραν το ένα από τα παιδιά μας τηλέφωνο και άρχιζαν και τους βρίζανε. Γιατί ο γιος μου, που έφαγε το ξύλο, είναι ένας αθλητής, γνωστό παιδί στην Καλαμάτα. Έχει περάσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα, είναι καλό μαθητής. Θέλεις να τα λερώσεις αυτά τα παιδιά όταν είσαι παραβατικός. Και βρήκαν ευκαιρία οι παραβατικοί μέσω αυτού του κοινού γνωστού τους. Τους είπε εφόσον σας πήραν τηλέφωνο και σας απειλούνε, πάμε να τους ζητήσετε συγγνώμη και ας μη φταίτε, για να μη μπλέξετε παραπάνω. Και εκεί έγινε το κακό», συμπλήρωσε η μητέρα του ανήλικου.

«Τον γρονθοκοπούσαν και τον κλωτσούσαν στο πρόσωπο»
Όπως περιέγραψε η μητέρα του 16χρονου, ο γιος της δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο.

«Του ρίξανε μία γροθιά, τον ζαλίσανε, έπεσε κάτω και μετά το κάνανε σαν, δεν θέλω να τα λέω, στενοχωριέμαι… Τον κάνανε σαν τσουβάλι στο δρόμο και τον κλωτσάγανε. Μου το είπαν πολλοί γνωστοί, η μισή Καλαμάτα τους είδε», είπε και συμπλήρωσε πως ο γιος της, σαν μεγαλύτερος της υπόλοιπης παρέας, ήταν εκείνος που πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τους παραβατικούς.

Από το Blogger.