Ισπανία: Συνετρίβη μαχητικό F-18 Δείτε καρέ καρέ πλάνα [vids] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ισπανία: Συνετρίβη μαχητικό F-18 Δείτε καρέ καρέ πλάνα [vids]

 

Ispania: Synetrivi machitiko F-18 Deite kare kare plana [vids]

Απίστευτη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους τύπου F/A-18 της ισπανικής Πολεμικής Αεροπορίας καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν το περιστατικό, που έλαβε χώρα κοντά σε αεροπορική βάση της Αραγονίας.

Όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μαχητικό αεροσκάφος τύπου F/A-18 συνετρίβη στην αεροπορική βάση της Σαραγόσα και μέσα σε μια στιγμή σημειώθηκε τρομερή έκρηξη κοντά σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο. Ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους κατάφερε να εκτιναχθεί πριν από την συντριβή του αεροσκάφους και έχει μεταφερθει στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Σαραγόσα, ενώ έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το F/A-18 πετούσε στο πλαίσιο αεροπορικών επιδείξεων και πραγματοποιούσε εντυπωσιακούς ελιγμούς, όταν κατά τις 12,:10 μ.μ τοπική ώρα, το μαχητικό συνετρίβη.  Τόσο η Διοίκηση Πολιτικής Προστασίας της Σαραγόσα όσο και το Αρχηγείο της Αστυνομίας της Αραγονίας επιβεβαίωσαν το περιστατικό και πρόσθεσαν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη εντός των εγκαταστάσεων της αεροπορικής βάσης, χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά στους πολίτες.

Από το Blogger.