Συλλήψεις στη Μύκονο: Έπιασαν τους υπεύθυνους του Principote - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Συλλήψεις στη Μύκονο: Έπιασαν τους υπεύθυνους του Principote

Syllipseis sti Mykono: Epiasan tous ypefthynous tou Principote

 Σκληραίνει η στάση του Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου στη Μύκονο, ο οποίος έχει αναλάβει να βάλει φρένο στο καθεστώς ανομίας και αυθαιρεσίας.

Πριν από λίγο ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε εντολή και συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του γνωστού νυχτερινού μαγαζιού Principote, το οποίο είχε σφραγιστεί τις προηγούμενες ημέρες, για πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη, για παραβίαση σφραγίδων της Αρχής, καθώς παρά τη σφράγιση του βρέθηκε να το έχει ανοίξει, με 70 άτομα προσωπικό και να λειτουργεί και τις κουζίνες.

Αναζητείται παράλληλα και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ ο υπέυθυνος του Principote φέρεται ότι, δικαιολόγησε την ενέργεια του λέγοντας στον Εισαγγελέα, πως το μαγαζί άνοιξε μόνο, για να στεγάσει τους 70 υπαλλήλους, οι οποίοι δεν έχουν πού να μείνουν και τι να φάνε.

Η σύλληψη έγινε, μετά από πληροφορίες ότι, υπάρχει ενδεχόμενο το κατάστημα να λειτουργήσει υπό νέα εταιρία.

Παρόντες στη σύλληψη του υπευθύνου του νυχτερινού μαγαζιού, εκτός από τον εισαγγελέα Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου ήταν και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου Νίκος Μπογατίνης.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος κρατείται και θα μεταφερθεί αύριο στη Σύρο, προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο, για παραβίαση σφραγίδων της Αρχής, ενώ δεν θα του επιτραπεί ούτε να ψηφίσει.

Ο νόμος προβλέπει μέχρι ένα χρόνο φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, για να επαναλειτουργήσει το γνωστό νυχτερινό μαγαζί, πρέπει να γκρεμιστούν 46.000 τετραγωνικά μέτρα οικοδομικών κατασκευών, που θεωρούνται αυθαίρετα, ενώ πρέπει να λάβει άδεια και από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Από το Blogger.