Θρίλερ στην Κω: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης - Τον σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Θρίλερ στην Κω: Σε αδιέξοδο οι έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης - Τον σύντροφό της «δείχνει» ο 32χρονος

 

Οι όποιες εξελίξεις θα προκύψουν από τα αποτελέσματα DNA που αναμένονται μέχρι την Παρασκευή

Σε αδιέξοδο φαίνεται να έχουν οδηγηθεί οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω και πλέον οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν από τις εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Σήμερα απολογήθηκε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης με την ανακρίτρια να μην έχει στα χέρια της κανένα νέο στοιχείο προκειμένου να τον συνδέσει με τη δολοφονία της 27χρονης και να αλλάξει το κατηγορητήριο.

Χωρίς νέα στοιχεία η ανακρίτρια
Αν και ανέμενε αποτελέσματα από τα δείγματα που ελήφθησαν από τη σορό της 27χρονης προκειμένου να διαπιστωθεί αν εντοπίζεται DNA του δράστη της δολοφονίας αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Για το λόγο αυτό η κατηγορία εις βάρος του 32χρονου δεν άλλαξε και παραμένει μόνο αυτή της «αρπαγής».

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν να κριθεί ως προσωρινά κρατούμενος και να προφυλακιστεί είναι διότι θεωρείται ύποπτος φυγής μετά τον εντοπισμό του εισιτηρίου που βρέθηκε στην κατοχή με προορισμό την Ιταλία δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Στην απολογία του ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και όποια εμπλοκή στην εξαφάνιση της 27χρονης που τελικά βρέθηκε δολοφονημένη.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 32χρονος
Μάλιστα όπως έχουμε αναφέρει, άλλαξε και την αρχική του κατάθεση λέγοντας ότι τελικά δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την 27χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι συνάντησε την κοπέλα έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 9 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας και πήγαν μαζί σπίτι του.

Εκεί έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Από το Blogger.