Εύοσμος: Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Εύοσμος: Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Evosmos: Epeisodiaki katadioxi aftokinitou – Travmatistikan dyo astynomikoi

 Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Δενδροπόταμο, όταν ο δικυκλιστής αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.


Δύο αστυνομικοί της  Ομάδας «Ζ» τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης τριών ατόμων στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα.


Τι συνέβη

Στη λεωφόρο Δενδροποτάμου ο οδηγός ενος οχήματος προσπάθησε να προσπεράσει αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ». Οι αστυνομικοί τού έκανα σινιάλο να σταματήσει, εκείνος δεν σταμάτησε και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Ωστόσο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Δενδροποτάμου, και ενώ το φανάρι ήταν πράσινο, πέρασε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και παρέσυρε την μηχανή της ΕΛ.ΑΣ που καταδίωκε τους υπόπτους.


Αμέσως ο ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε διακομίσηκε στο νοσοκομείο, ενώ η καταδίωξη συνεχίστηκε από τον άλλον. Εν τέλει ο αστυονμικός κατάφερε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο με τους υπόπτους, σε ένα αδιέξοδο και χρειάστηκαν να πυροβολήσουν 3 άτομα στα λάστιχα προκειμένου να σταματήσει το αυτοκίνητο.


Κατά τη διάρκεια της σύλληψης των τριών ατόμων τραυματίστηκε ακόμη ένας αστυνομικός.


Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Από το Blogger.