Τρόμος Σε ΝΔ Και ΠΑΣΟΚ «Κατέθεσα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Τρόμος Σε ΝΔ Και ΠΑΣΟΚ «Κατέθεσα υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη

 

Tromos Se  ND  Kai PASOK «Katethesa ypomnima ston Areio Pago  gia «bloko» stin ypopsifiotita Kasidiari

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος λίγη ώρα μετά το υπόμνημα που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στον Άρειο Πάγο και με το οποίο ζητούσε τον αποκλεισμό του συνδυασμού «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, προχώρησε και ο ίδιος σε παρόμοια κίνηση, ζητώντας να αποκλειστεί τόσο η «γαλάζια» παράταξη, όσο και το ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρει ότι στο υπόμνημα των 40 σελίδων το οποίο κατέθεσε πριν λίγη ώρα στον Άρειο Πάγο περιγράφονται εκτενώς οι λόγοι, σύμφωνα με τους οποίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία.

Πρόκειται για μια κίνηση που είχε προαναγγείλει, μετά την κίνηση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, κατά του συνδυασμού του Η.Κασιδιάρη.

Η ανάρτηση του Η.Κασιδιάρη: 

«Μόλις κατετέθη αναλυτικό υπόμνημα 40 σελίδων στον Άρειο Πάγο, όπου περιγράφω εκτενώς την πληθώρα των εγκληματικών πράξεων και των σκανδάλων που πηγάζουν από τα πολιτικά μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Siemens, μίζες στα εξοπλιστικά, παράνομος τραπεζικός δανεισμός, λίστα Λαγκάρντ, υποκλοπές, παιδεραστία, QatarGate, παραδικαστικό, χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, νόθευση των ελεύθερων εκλογών, παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κοκ).

Με βάση αυτά τα βαρυσήμαντα στοιχεία και το άρθρο 29 του Συντάγματος ζητώ να αποβληθούν από την εκλογική διαδικασία τα μορφώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διότι συνιστούν απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του υπομνήματος».

 Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα σήμερα η Νέα Δημοκρατία, κατάθεσε υπόμνημα, υπογεγραμμένο από τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού ανεξάρτητων υποψηφίων Κασιδιάρη, καθώς επίσης και κάθε άλλου συνδυασμού στον οποίο ο ίδιος είναι πραγματικός αρχηγός.

Από το Blogger.