Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξανά στο νοσοκομείο – Τι λένε οι γιατροί του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξανά στο νοσοκομείο – Τι λένε οι γιατροί του

O Silvio Berlouskoni xana sto nosokomeio – Ti lene oi giatroi tou

 Επέστρεψε στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ακριβώς τρεις εβδομάδες από το εξιτήριο που είχε πάρει από το ίδιο νοσοκομείο λόγω πνευμονικής λοίμωξης. Αυτό, μόλις ένα 24ωρο από την προγραμματισμένη συνάντηση κορυφής με το “γενικό επιτελείο” της Forza Italia στη βίλα του στο Arcore.

Πρόκειται για είδηση η οποία μαθεύτηκε σήμερα το απόγευμα και προκάλεσε ανησυχία στον πολιτικό κόσμο, εφόσον ο 86χρονος Καβαλιέρε πάσχει από χρόνια λευχαιμία εδώ και περίπου δύο χρόνια. Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, ο Καβαλιέρε εισήλθε στο νοσοκομείο αυτοβούλως, οι έλεγχοι διεξάγονται εφόσον ορισμένες από τις τιμές των εξετάσεων ρουτίνας παρουσίασαν κάποιες διαγνωστικές αναντιστοιχίες.

Όμως λίγη ώρα μετά την είδηση της νοσηλείας του Μπερλουσκόνι, οι γιατροί του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε έσπευσαν να καθησυχάσουν το κλίμα, τονίζοντας πως μετέβη στο κέντρο “για να υποβληθεί σε προγραμματισμένες εξετάσεις σε σχέση με τη γνωστή αιματολογική του πάθηση” και πως η σημερινή νοσηλεία “πληροί τα κλινικά κριτήρια της συνήθους ιατρικής πρακτικής και δεν σχετίζεται με οποιαδήποτε κρισιμότητα ή συναγερμό.”

Μαζί με τον Καβαλιέρε βρίσκονται αυτή τη στιγμή η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα και η κόρη του, Μαρίνα, και η νοσηλεία του αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο της μιας ημέρας.

Από το Blogger.