Ένοχος ο γιος του Τ.Μπάιντεν: Προσπαθεί να γλιτώσει τις διώξεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ένοχος ο γιος του Τ.Μπάιντεν: Προσπαθεί να γλιτώσει τις διώξεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Enochos o gios tou T.Bainten: Prospathei na glitosei tis dioxeis gia narkotika kai oplokatochi

Σε συμφωνία με τις δικαστικές αρχές ήρθε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, σε μια προσπάθεια του να «πέσει στα μαλακά» για να γλιτώσει τις διώξεις για κατοχή όπλων και ναρκωτικά συμφωνώντας να τεθεί υπό επιτήρηση για εκπρόθεσμη υποβολή των φορολογικών του δηλώσεων.

 

Ειδικότερα, ο Χάντερ Μπάιντεν θα δηλώσει ένοχος για δύο πλημμεληματικές κατηγορίες που αφορούν στην παράλειψη της έγκαιρης καταβολής φόρων το 2017 και το 2018.

 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα απαγγείλει κατηγορίες στον γιο του Μπάιντεν, αλλά θα συμφωνήσει να μην του ασκηθεί δίωξη σε σχέση με την αγορά πυροβόλου όπλου το 2018 κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που έκανε χρήση ναρκωτικών.

 

 

Όπως συμφωνήθηκε, ακόμη, δεν θα δικαιούται πλέον να έχει στην κατοχή του όπλο και θα μείνει καθαρός από ναρκωτικά για 24 μήνες.

 

Ο Χάντερ αναμένεται να εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Ντέλαγουερ τις προσεχείς ημέρες για να απολογηθεί για τις κατηγορίες φορολογικού περιεχομένου και να δηλώσει ένοχος.

 

Μέχρι σήμερα, τα συστημικά ΜΜΕ της Αμερικής χαρακτήριζαν θεωρίες συνωμοσίας τις αποκαλύψεις για τον γιο του Αμερικανού προέδρου.

 

Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο να ομιλούν για προπαγάνδα, ενώ τα στοιχεία που τεκμηριώνουν πλήθος κακουργημάτων με ένοχο όχι μόνο το γιο, αλλά και τον πατέρα, ήταν συντριπτικά.

 

Ο γιος του προέδρου Τζο Μπάιντεν βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα από το 2018.

 

Ομοσπονδιακοί πράκτορες άρχισαν επικεντρώνονται στα οικονομικά που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό.

 

 Pronews.gr

Από το Blogger.