Dr Peter McCullough: «Οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid προκάλεσαν τεράστιους θρόβμους εκ των οποίων το 11% ήταν θανατηφόροι»! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Dr Peter McCullough: «Οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid προκάλεσαν τεράστιους θρόβμους εκ των οποίων το 11% ήταν θανατηφόροι»!

Dr Peter McCullough: «Oi mazikoi emvoliasmoi kata Covid prokalesan terastious throvmous ek ton opoion to 11% itan thanatiforoi»!

Ο έγκριτος καρδιολόγος, Peter McCullough, σε νέα παρέμβασή του μιλάει για τους τεράστιους και ασυνήθιστους θρόμβους που έχουν προκληθεί σε εκατομμύρια ανθρώπων συμπτωματικά μετά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών κατά Covid-19, 11% εκ των οποίων, όπως αναφέρει, είναι θανατηφόροι!

Σε μία εποχή όπου οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν αυξηθεί σε τρομακτικά ποσοστά και αποτελούν συνεχές και διαρκές φαινόμενο, η αποκάλυψη του διάσημου καρδιολόγου επιχειρεί να προσφέρει μία εξήγηση ως προς το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Τα εμβόλια αναμφίβολα προκαλούν θρόμβους μέσω του μηχανισμού παραγωγής της πρωτεΐνης-ακίδας της Wuhan.

Η πρωτεΐνη-ακίδα, η οποία βρίσκεται τώρα μέσα στα σώματα όλων των εμβολιασμένων, προάγει τους θρόμβους… Μεγάλους θρόμβους!

Μια εργασία από τον FDA, από τον Leihong Wu και τους συνεργάτες του στον αμερικανικό FDA, δημοσιευμένη στην αξιολογημένη από ομότιμους καθηγητές βιβλιογραφία, περιέγραψε χιλιάδες θρόμβους που διέθεταν σ’ ένα δείγμα και έφταναν από τον αστράγαλο μέχρι τον γοφό!

Οι μεγαλύτεροι θρόμβοι που έχουμε δει ποτέ, κινούμενοι γρήγορα προς τους πνεύμονες… Το 11% των περιστατικών στην εργασία του Wu ήταν θανατηφόρο!»

 

 

O γνωστός καρδιολόγος πριν τρεις μήνες είχε δηλώσει πως επειδή η τοξικότητα των εμβολίων κατά της Covid-19 είναι αθροιστική όλοι θα έπρεπε να σταματήσουν άμεσα τους εμβολιασμούς και να επιτρέψουν στο σώμα τους να αποτοξινωθεί.

Πολλοί άνθρωποι εμβολιάστηκαν μία ή δύο φορές το 2021 και στη συνέχεια υπέφεραν από τις παρενέργειες.

Συνεπώς κατά αυτόν, όσο περισσότερες δόσεις έκανε κάποιος τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω παρενεργειών.

«Όσο περισσότερες ενέσεις κάνετε, τόσο περισσότερες παρενέργειες έχετε και τόσο μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι παρουσιάζονται», είπε ο McCullough.

Ο καρδιολόγος είχε καλέσεις τους ανθρώπους να σταματήσουν να εμβολιάζονται. Συνέστησε επίσης στους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί καθώς ορισμένες επιπλοκές αντιμετωπίζονται εύκολα:

«Το κοινό έκανε ό,τι του έλεγαν να κάνει… Έκαναν τα εμβόλια νωρίς.

Πολλοί άνθρωποι νωρίς μέσα στο 2021 έκαναν 1 ή 2 εμβόλια, έπειτα έμαθαν για την ασφάλεια όπως όλοι μας και δεν έκαναν άλλα.

Το 1ο σημείο είναι ότι φαίνεται πως η τοξικότητα και οι παρενέργειες είναι αθροιστικές. Επομένως, το 1ο σημείο είναι: ”Μην κάνετε άλλα εμβόλια!” επειδή με κάθε εμβόλιο, οι κίνδυνοι γίνονται διαδοχικά μεγαλύτεροι για όλες τις σοβαρές επιπλοκές.

Το 2ο σημείο είναι να επαγρυπνούν υπό την έννοια ότι ορισμένες από αυτές τις επιπλοκές είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες.

Ο κόσμος ρωτάει σχετικά με την αποτοξίνωση, πως το βγάζεις από το σώμα.

Μια ευνοϊκή ένδειξη είναι ένα γιαπωνέζικο συμπλήρωμα διατροφής, ονόματι νατοκινάση.

Αυτή διαλύει την πρωτεΐνη-ακίδα σε προκλινικές μελέτες. Αλλά χρειάζεται μελέτες σε ανθρώπους προκειμένου να προωθηθεί προς τις κατευθυντήριες οδηγίες. Είναι ένα ασφαλές, μη-συνταγογραφούμενο συμπλήρωμα.

Πολλοί από εσάς λέτε: ”Άκου. Δε μπορούμε να περιμένουμε (να ενταχθεί στις οδηγίες). Πρέπει να δράσουμε τώρα.” Αλλά τα κύρια σημεία είναι: 1) μείνετε μακριά από άλλα εμβόλια, 2) να έχετε τον νου σας κι έπειτα 3) κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να είστε υγιείς και επιτρέψτε στο σώμα να αποτοξινωθεί».

Ο Peter McCullough, σε παρέμβαση του στην αρχή του έτους είχε δηλώσει ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί τον θάνατο!

Πρόκειται επομένως για επίσημη κατάθεση ενώπιον του ισχυρότερου νομοθετικού σώματος των ΗΠΑ που σημαίνει πως αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων υποστηρίζει και προκαλεί επί της ουσίας οποιονδήποτε εκ των γνωστών «ειδικών» να τον διαψεύσει.

«Θα είμαι πολύ ξεκάθαρος επ’ αυτού. Και πρόσφατα μόλις κατέθεσα στην αμερικανική Γερουσία στις 7/12/2022.

Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο! Και σκοτώνει μεγάλους αριθμούς ατόμων. Πληροί όλα τα κριτήρια του αξιώματος αιτιότητας του Bradford Hill για ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί θάνατο!

Το δικό μας CDC απ’ τις 23 Δεκεμβρίου 2022 έχει πάνω από 16.000 Αμερικανούς που έχουν πεθάνει εντός ολίγων ημερών από την λήψη του εμβολίου!».

 

 Pronews.gr

Από το Blogger.