Μυκονος: Εισβολή στο Nammos με μπουλτόζες απο το πρωι! Ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισματων. Επιβολή του νομου ή προεκλογικό σοου; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Μυκονος: Εισβολή στο Nammos με μπουλτόζες απο το πρωι! Ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισματων. Επιβολή του νομου ή προεκλογικό σοου;

Mykonos: Eisvoli sto Nammos me boultozes apo to proi! Xekinise i

 Δεν ήταν τανκς, ήταν μπουλντόζες, που εισέβαλαν νωρίς σημερα το πρωι στο “παράδεισο” των πάμπλουτων και ωραίων του διεθνούς τζετ-σετ, δηλαδή στο Nammos της Μυκόνου! Τα συνεργεία με τα βαριά μηχανήματα άρχισαν τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων κτισματων, που ειναι πολλα στη συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποια βάζει στα ταμεία της καθε χρόνο πάνω απο 100 εκατομμύρια ευρω! Οι σημερινές εξελίξεις απορρέουν απο την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει ”τάξη” στο νησι, μετά απο ένα όργιο παρανομίας και αυθαιρεσίας που έλαβε χώρα τα τελευταία 15 χρόνια συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου διακυβέρνησης του Κυριακου Μητσοτακη.

  

Η αλήθεια ειναι οτι τον τελευταίο χρόνο η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς και το νησι λειτουργούσε σαν αυτόνομο κρατίδιο μεσα στην Ελληνική Επικράτεια, οπου ο καθένας έκανε ο,τι γούσταρε και ο,τι του επέβαλε το προσωπικό του και το επιχειρηματικό του συμφέρον! Έφτασαν στο σημείο να κτίζουν ολόκληρες ξενοδοχειακές μονάδες μεσα σε ένα μήνα, με γιγαντιαία κτίσματα μεσα στη θάλασσα και στον αιγιαλό! Και οι τοπικές αρχές τσιμουδιά… Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, αστυνομικές αρχές, πολεοδομίες, βυθισμένοι ολοι σε ένα τεράστιο κύκλωμα διαφθοράς, το οποιο έκανε πως δεν καταλάβαινε και δεν έβλεπε (με το αζημίωτο!…) το όργιο της αυθαιρεσίας και της παρανομίας!

Υπο αυτές τις συνθήκες δεν μπορει κανεις να διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτακη να μπει μια τάξη στο νησι. Το ερώτημα ειναι αν το κίνητρο αυτής της απόφασης ειναι η δημιουργία προεκλογικών εντυπώσεων και η προσέλκυση ψήφων απο όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ή αν υπάρχει ειλικρινής πρόθεση να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος προς καθε κατεύθυνση.

Από το Blogger.