Μύκονος: Σύλληψη πασίγνωστου επιχειρηματία για παράνομο πάρτι σε βίλα VIP - Βρέθηκαν και ναρκωτικά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Μύκονος: Σύλληψη πασίγνωστου επιχειρηματία για παράνομο πάρτι σε βίλα VIP - Βρέθηκαν και ναρκωτικά

 

Mykonos: Syllipsi pasignostou epicheirimatia gia paranomo parti se vila VIP - Vrethikan kai narkotika

Πασίγνωστος επιχειρηματίας των Αθηνών συνελήφθη στη Μύκονο με την κατηγορία ότι διοργάνωσε παράνομα πάρτι στην περιοχή «Φανάρι» Μυκόνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες της Αστυνομίας στο πάρτι θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες.

Η πραγματοποίηση του event προβάλλονταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε προφίλ στο INSTAGRAM.

Ιδρυτής – founder της εν λόγω σελίδας - κοινότητας όπως προέκυψε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης INSTAGRAM είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας.

Στις αναρτήσεις που ελάμβαναν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνονταν προς τους ακόλουθους των λογαριασμών διάφορες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του πάρτι, ωστόσο αποκρύπτονταν η ακριβής τοποθεσία τέλεσης. Την 20:08΄ ώρα της 03/06/2023 έγινε ανάρτηση στον λογαριασμό με την οποία δόθηκε η τοποθεσία σε όσους είχαν ήδη λάβει πρόσκληση. Συγκεκριμένα δόθηκαν στο κοινό οι συντεταγμένες της βίλας. Όπως εξακριβώθηκε επρόκειτο για πολυτελή ενοικιαζόμενη κατοικία (βίλα).

Κατόπιν ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που θα διοργάνωναν και θα συμμετείχαν στο πάρτι.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον γνωστό επιχειρηματία που φέρεται ως διοργανωτής, σε 8 εργαζομένους στον χώρο, όπως και στην προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο δωμάτιο διαμονής του επιχειρηματία εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών και το ποσό των 5.000 ευρώ.

Επίσης, κατά την έρευνα στη βίλα βρέθηκαν συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικών.

Η αναφορά της Αστυνομίας

Η αναφορά της Αστυνομίας αναφέρει:

«Περί ώρα 02:00 της 04/06/2023 , με την συνδρομή εκπροσώπου της δικαστικής εξουσίας, διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: Από μεγάλη απόσταση ακούγονταν μετάδοση μουσικής σε πολύ δυνατή ένταση προερχόμενη από τον υπαίθριο χώρο της εκεί κατοικίας, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων. Κατά την είσοδο στον υπαίθριο – ανοιχτό χώρο της κατοικίας, διαπιστώθηκε να μεταδίδεται μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Συναφώς, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σε λειτουργία παλλόμενα φώτα διαφόρων χρωμάτων, φωτορυθμικά και λέιζερ, τα οποία είχαν εγκατασταθεί σε μεταλλικές ράγες, περιμετρικά του ανοιχτού χώρου της κατοικίας.

Επίσης, υπήρχαν κινητοί πάγκοι (μπαρ) επί των οποίων, γίνονταν επεξεργασία, διαχείριση και παρασκευή αλκοολούχων ποτών, κοκτέιλ και ροφημάτων, για τελική κατανάλωση από τους παρευρισκόμενους. Από τους ίδιους κινητούς πάγκους (μπαρ) διατίθονταν επίσης συσκευασμένα - εμφιαλωμένα ποτά και αναψυκτικά τα οποία είχαν μεταφερθεί στον εν λόγω χώρο για σερβίρισμα και τελική διάθεση. Η ως άνω επεξεργασία και διάθεση, γινόταν δίχως τήρηση των διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας των ποτών, κοκτέιλ και ροφημάτων που παρασκεύαζαν ή διαχειρίζονταν εκεί. Όλα τα ανωτέρω είχαν ως αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί, εν τοις πράγμασι, ο χώρος της κατοικίας, σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων – κέντρο διασκέδασης. Η ένταση του ήχου που εκπέμπονταν και το ύψος της συχνότητας ήταν τόσο μεγάλα, ώστε να προκαλείται διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων, σε μεγάλη απόσταση από την εν λόγω κατοικία.

Κατά την προσέγγιση του χώρου και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών, η ένταση της μουσικής μειώθηκε αισθητά ενώ υπήρχε κινητικότητα τόσο στους θαμώνες όσο και στους εργαζομένους. Η ιδιότητά μας δηλώθηκε επίσημα και ξεκινήσαμε την έρευνα – έλεγχο. Εντός της βίλας υπήρχαν περί τα 300 άτομα, ως επί το πλείστον ελληνικής υπηκοότητας».

Από το Blogger.