Συντάξεις Αυγούστου 2023: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Συντάξεις Αυγούστου 2023: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Syntaxeis Avgoustou 2023: Pote tha ginoun oi pliromes

 

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Αυγούστου του 2023 στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

  • Την Τετάρτη 27 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις από τα ταμεία των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ. Ωστόσο η κατάθεση των χρημάτων στους δικαιούχους θα γίνει το  απόγευμα Τρίτης 26 Ιουλίου στους δικαιούχους.
  • Με βάση τον ΑΜΚΑ των ασφαλισμένων θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΙΚΑ και του Δημοσίου. Δηλαδή:

α. Οι  συντάξεις του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 28 Ιουλίου.  Ωστόσο η  κατάθεση των χρημάτων  στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου.

β. Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων τ του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8.  Ωστόσο η  καταβολή θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Ποια άλλα ταμεία θα πληρώσουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος  αλλά και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα  καταβάλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ στις 27 και 28 Ιουλίου. Και την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Από το Blogger.