Αυξημένη κίνηση στον Πειραιά - Αναχωρούν οι εκδρομείς του Ιουλίου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Αυξημένη κίνηση στον Πειραιά - Αναχωρούν οι εκδρομείς του Ιουλίου

Afximeni kinisi ston Peiraia - Anachoroun oi ekdromeis tou Iouliou

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής (9/7) στο λιμάνι του Πειραιά, με τους πρώτους εκδρομείς του Ιουλίου να αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Ειδικότερα, μεγάλη επιβατική κίνηση παρατηρείται στο δρομολόγιο Πειραιάς - Θήρα (Σαντορίνη), αλλά και στις Πύλες 3-1, με προορισμούς τα νησιά του Σαρωνικού.

 

 

Στο λιμάνι βρίσκόνται, σύμφωνα με το MEGA, νέα παιδιά, τα οποία μόλις έχουν ολοκληρώσει τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και φεύγουν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Οι περισσότεροι νέοι επιλέγουν την Πάρο, οι οικογένειες τη Νάξο, ενώ μόλις ορισμένοι και ορισμένες επιλέγουν τη Σαντορίνη.

Κρίσιμος παράγοντας για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές ήταν σαφώς ο οικονομικός, με ιδιαίτερα τη νεολαία να έχει κλείσει εισιτήρια και διαμονή ήδη από το Πάσχα, προκειμένου να καταφέρει να βρει προσβάσιμες τιμές.

Παράλληλα, όπως σημειώνουν οι επιβάτες, δεν συμφέρει να μεταφέρουν το επιβατικό τους όχημα, με πλοίο, καθώς τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν αυξηθεί σημαντικά. Μάλιστα, οι περισσότεροι προτιμούν την ενοικίαση αυτοκινήτου στον τόπο, όπου θα εκδράμουν.

Από το Blogger.