Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Οι Ρώσοι έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από τις ΗΠΑ – Θα έπρεπε να είμαστε φίλοι» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Οι Ρώσοι έχουν περισσότερα πυρηνικά όπλα από τις ΗΠΑ – Θα έπρεπε να είμαστε φίλοι»

Rompert Kenenti Tzounior: «Oi Rosoi echoun perissotera pyrinika opla apo tis

 

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ., ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία, είπε ότι η Ρωσία διαθέτει περισσότερα πυρηνικά όπλα από τις ΗΠΑ  και ότι με τη στάση της κυβέρνησης Μπάιντεν στην ουκρανική σύγκρουση, έχουν αναγκάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει το χέρι του στο κουμπί που θα μπορούσε να φέρει τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα σε όλο τον κόσμο, και ώθησαν την Ρωσία να βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο με την Κίνα.

Όπως λέει χαρακτηριστικά δεν θα έπρεπε είπα να αντιμετωπίζουν την Ρωσία ως εχθρό αντιθέτως θα έπρεπε οι δύο υπερδυνάμεις να έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Εάν κάποιος αναλογιστεί πως ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ανήκει στο κόμμα των Δημοκρατικών, αυτά που λέει αποτελούν σοβαρή κριτική από το εσωτερικό του κόμματος κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν.

«Δεν είναι δική μας δουλειά να αλλάξουμε τη ρωσική κυβέρνηση.

Κι όποιος νομίζει πως είναι καλή ιδέα να αλλάξουμε το καθεστώς στην Ρωσία, η οποία διαθέτει περισσότερα πυρηνικά όπλα από εμάς, είναι, κατά τη γνώμη μου, ανεύθυνος.

Ο Πούτιν έχει το χέρι σε ένα κουμπί που θα μπορούσε να επιφέρει τον Αρμαγεδώνα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη… Επομένως, γιατί εμείς εμπλεκόμαστε με αυτό;

Πρέπει να συμφιλιωθούμε με τους Ρώσους. Δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως εχθρό.

Τώρα τον έχουμε ωθήσει στο (ίδιο) στρατόπεδο με την Κίνα. Αυτό δεν είναι κάτι καλό για την χώρα μας.

Έχουμε πολλά κοινά με την Ρωσία και θα ‘πρεπε να ‘μαστε φίλοι με την Ρωσία και με τον ρωσικό λαό».

Πηγη    Pronews.gr

Από το Blogger.