Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων ο Ηλίας Κασιδιάρης

Katethese tin ypopsifiotita tou gia ton dimo Athinaion o Ilias Kasidiaris

 

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο της Αθήνας κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα, αν και φυλακισμένος, γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στην πλατφόρμα X, ισχυριζόμενος πως «τα δημοσκοπικά δεδομένα δείχνουν ότι η παράταξή του Ελεύθεροι Αθηναίοι περνάει στον δεύτερο γύρο».

Για του… Κασιδιάρη το «αληθές», επισυνάπτει και ένα link στο τέλος της ανάρτησης, που παραπέμπει σε δημοσίευμα το οποίο υποστηρίζει ότι η υποψηφιότητα του ακροδεξιού φυλακισμένου συγκεντρώνει «διψήφια ποσοστά».

Η ανάρτηση Κασιδιάρη

«Κατατέθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για την Δημαρχία της Αθήνας.

»Με βάση όλα τα δημοσκοπικά δεδομένα η δημοτική παράταξη Ελεύθεροι Αθηναίοι περνάει στον β γύρο των εκλογών και διεκδικεί την διοίκηση της πρωτεύουσας.

»Οι μεγάλες αποτυχίες της τετραετίας Μπακογιάννη και οι αδύναμες υποψηφιότητες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθιστούν την επικράτησή μας επιβεβλημένη».

Από το Blogger.