Η υπαρξιακή απειλή της μετανάστευσης - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Η υπαρξιακή απειλή της μετανάστευσης

 

I yparxiaki apeili tis metanastefsis

Κι όμως, συμβαίνει στην Ευρώπη: Βγαίνει ο Στρατός στους δρόμους, σε μια απόπειρα να ελεγχθεί το όργιο βίας των συμμοριών των αλλοδαπών. Μυριάδες από τους «ευπαθείς» που αιτήθηκαν και έλαβαν άσυλο, και αναγνωρίστηκαν ως «πρόσφυγες» αιματοκυλούν την πάλαι ποτέ ακμάζουσα Σουηδία, που αποτελούσε πρότυπο οργάνωσης, ευνομίας και κοινωνικής ειρήνης.

Το αστυνομικό δελτίο σ’ αυτήν τη σκανδιναβική χώρα είναι πολύ πιο… φορτωμένο από εκείνα των λατινοαμερικάνικων χωρών, όπου ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών.

Η Ευρώπη διαλύεται λόγω του εποικισμού της από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς. Αυτό που έχουν συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια οι λαοί των ευρωπαϊκών κρατών δεν το έχουν καταλάβει οι ανάξιες και επικίνδυνες κυβερνήσεις τους. Και ενώ υπήρχε χρόνος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, τώρα οι δείκτες του ρολογιού της καταστροφής έχουν φτάσει στο… και πέντε.

Οι αυτοκτονικές πολιτικές της αποδοχής του εποικισμού της Ευρώπης από στίφη προερχόμενα από την Αφρική και την Ασία και οι ιδεοληψίες περί «υποχρέωσης» όλων να υποδεχτούμε όποιον περνά, με οποιονδήποτε τρόπο, τα σύνορα της γηραιάς ηπείρου, τις οποίες καλλιέργησαν ύποπτες ΜΚΟ, ήταν πυροβολισμοί που ρίχτηκαν στην καρδιά του δυτικού πολιτισμού.

Κι ήταν η Σκανδιναβία που έσυρε πρώτη τον «χορό» του καλωσορίσματος των εκατομμυρίων Αφροασιατών. Τώρα πληρώνει τα επίχειρα της αφέλειάς της και των ενοχικών συνδρόμων, που εξαπλώθηκαν σαν μεταδοτική ασθένεια στους λαούς της. Τα ενοχικά σύνδρομα για τους Ευρωπαίους, που πρέπει «να πληρώσουν» για την αποικιοκρατία, καταστρέφοντας τις χώρες τους, εξαπλώθηκαν από τη Βόρεια και την Κεντρική Ευρώπη και στον Νότο και σ’ ολόκληρο τον δυτικό Κόσμο.

Λύση για το πρόβλημα υπάρχει, αλλά οι ιδεοληπτικές κυβερνήσεις δεν πρόκειται να την εφαρμόσουν: είναι η διαρκής και ουσιαστική περιφρούρηση των συνόρων της Ε.Ε. και η θεσμοθέτηση της αυτόματης απόρριψης κάθε αιτήματος ασύλου, που υποβάλλει παράτυπος μετανάστης – και, μάλιστα, χωρίς κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Αν δεν συμβεί αυτό, τα ίδια -και πολύ χειρότερα- απ’ όσα συμβαίνουν στη Σουηδία θα γίνουν και εδώ.

newsbreak

Από το Blogger.