Φρίκη στην Ηλεία - Θείος της 11χρονης είναι ο δράστης της δολοφονίας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Φρίκη στην Ηλεία - Θείος της 11χρονης είναι ο δράστης της δολοφονίας

Friki stin Ileia - Theios tis 11chronis einai o drastis tis dolofonias

 Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Φρίκη στην Ηλεία. Ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένο σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι.


Το παιδί ήταν θανάσιμα τραυματισμένο από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.


Οι γονείς της μικρής Βασιλικής είχαν χάσει τα ίχνη της από το βράδυ της Κυριακής. Η αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό για τον εντοπισμό της, αλλά δυστυχώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου βρέθηκαν μπροστά στην σορό του άτυχου κοριτσιού.


«Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι στη Σπιάντζα που μου είπαν, παρατημένο σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της 11χρονης.


Σεσημασμένος για βιασμό ανηλίκου ο θείος και δράστης της δολοφονίας

Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, που έχει συγκλονίσει όλη την περιοχή είναι ο 37χρονος θείος της 11χρονης, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε και προσπάθησε να εξαφανίσει την σορό του μικρού κοριτσιού ανάμεσά σε καλαμιές.


Ο ίδιος άνθρωπος το 2017 είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικης όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος.


Το χρονικό της αδιανόητης τραγωδίας

Η Βασιλική το βράδυ της Κυριακής είχε πει στην μητέρα της ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το δικό τους, όμως δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ.


«Εχθές ήμασταν με την κόρη μου μαζί πλέναμε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου και μου λέει μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου. Ο κουνιάδος μου κοιμόταν μέσα στο σπίτι. Της λέω θα πάω να μαγειρέψω γιατί αύριο θα πρέπει να πάω για δουλειά και μου λέει ναι μαμά εγώ θα πάω μέχρι τον παππούλη και θα έρθω. Το κορίτσι εμένα δεν ήρθε μέσα στο σπίτι. Πήγε προς την αγορά. Κάθισε στον φούρνο».


Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν το άγριο έγκλημα

Στην ανάλυση από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, διαπιστώθηκε ότι ένα όχημα πλησίασε την 11χρονη και εκείνη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως γνώριζε τον οδηγό, ο οποίος τελικά ήταν ο θείος και στη συνέχεια ο άνθρωπος που θα γινόταν ο δολοφόνος της.


«Μας έδειξαν ένα βίντεο περνάει ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορώ εγώ να καταλάβω τι χρώμα είναι. Φαίνεται ένα αμάξι να περνάει γρηγορά, περνάει σιγά σιγά στην αρχή, μετά περνάει σφαίρα και μετά το αυτοκίνητο πάει πρώτα και μετά από πίσω η κόρη μου τρέχοντας», είπε η μητέρα της ανήλικης.


Οι Αρχές προχωρήσαν αρχικά στην προσαγωγή του 37χρονου ο οποίος στη συνέχεια ομολόγησε πως ήταν αυτός που σκότωσε την ανήλικη.


«Πήγα σήμερα το πρωί και άνοιξε ο γεωπόνος τις κάμερες και μου λέει το κορίτσι μέχρι τις 2130 η κάμερα μου λέει την «χτυπάει» εδώ. Του λέω φοράει ένα άσπρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, άσπρες παντόφλες και είχε κάνει και δύο κοτσιδάκια στα μαλλιά της. Μας είπαν ότι το κορίτσι μέχρι τις 22:30 ήταν στον φούρνο απέξω και έκανε μου λέει να έρθει προς το σπίτι. Μέχρι το φαρμακείο χτυπάγανε οι κάμερες του ανθρώπου από εκεί και πέρα εγώ έχασα τα ίχνη του δεν ήρθε στο σπίτι», πρόσθεσε η μητέρα.


Οι αρχές περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 11χρονης για να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να διαπιστωθεί η αίτια θανάτου της, ενώ αναμένεται να ρίξει φως και στο τι προηγήθηκε της δολοφονίας της.


Σε αυτό το σημείο βρέθηκε το πτώμα της 11χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η σωρός της ανήλικης έφερε πολλά τραύματα στο λαιμό της από το κατσαβίδι.


Όσον αφορά το ποινικό παρελθόν του δράστη είχε καταδίκη από το 2017 για βιασμό ανήλικου κοριτσιού. Συγκεκριμένα, ο 37χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, όπου και είχε αφεθεί ελεύθερος, σύμφωνα με την τότε νομοθεσία, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.


Αναφορικά με την προσωπική ζωή του 37χρονου φαίνεται και ο ίδιος να είναι πατέρας 6 παιδιών.

Από το Blogger.