ΑΕΚ: Πικρό ευρωπαϊκό αντίο, έμεινε στο 1-0 με την Αρμενική ΝΟΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΑΕΚ: Πικρό ευρωπαϊκό αντίο, έμεινε στο 1-0 με την Αρμενική ΝΟΑ

 

AEK: Pikro evropaiko antio, emeine sto 1-0 me tin Armeniki NOA

Conference League: Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να σκοράρει με… τίποτα κι όταν το έκανε ήταν πια πολύ αργά και παρά τη νίκη (1-0), έμεινε εκτός συνέχεια στην Ευρώπη από την αρμένικη Νόα.


Τα «εγκληματικά» λάθη του πρώτου αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι έχασαν τα… άχαστα οδήγησαν τους «κιτρινόμαυρους» σε μια τεράστια αποτυχία.


Η ΑΕΚ έβαλε τον εαυτό της σε πολύ δύσκολη θέση, μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς και στην «OPAP Arena» έψαχνε μια μεγάλη ανατροπή. Όταν, όμως, δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου δημιουργούνται είναι νομοτελειακά αδύνατο να την πετύχεις.


Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έδειξε σε μεγάλα κομμάτια του ματς ασύνδετη και ανοργάνωτη, ενώ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ήταν φανερό ότι ο Τσούμπερ δεν μπορούσε να «αντικαταστήσει» τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη, η Νόα έκανε τα… πάντα για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλά «κενά» διαστήματα λόγω των καθυστερήσεων. Ακόμα κι έτσι, όμως, είχε κι εκείνη τις ευκαιρίες της, λόγω των λαθών στην άμυνα που εξελίσσονται σε… κακή συνήθεια. Κάπως έτσι το αυτογκόλ του Σίλβα στο 90+2’ δεν ήταν αρκετό, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει παίκτες και προπονητή, μετά το τέλος του αγώνα στην «OPAP Arena».

Από το Blogger.