Φωτιά στην Αττική: Απανθρακώθηκε 65χρονη στο Πάτημα Χαλανδρίου - Μεγάλη αναζωπύρωση στη Νέα Μάκρη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Φωτιά στην Αττική: Απανθρακώθηκε 65χρονη στο Πάτημα Χαλανδρίου - Μεγάλη αναζωπύρωση στη Νέα Μάκρη

 

Fotia stin Attiki: Apanthrakothike 65chroni sto Patima Chalandriou - Megali

Για ακόμη ένα βράδυ, πυροσβέστες μαζί με εθελοντές συνέχισαν να παλεύουν με τις φλόγες στην βορειοανατολική Αττική. Τα ξημερώματα της Τρίτης υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση στη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα στις περιοχές Ερυθρός και Άγιος Εφραίμ. Εννέα αεροσκάφη και ελικόπτερα ξεκίνησαν ρίψεις νερού με το πρώτο φως της ημέρας.


Η καταστροφική φωτιά που ξεκίνησε την Κυριακή στην περιοχή Βαρνάβα, είχε ως αποτέλεσμα μια 65χρονη γυναίκα να καεί ζωντανή στο Πάτημα Χαλανδρίου, σπίτια και αυτοκίνητα έγιναν στάχτη, δεκάδες ζώα εγκλωβίστηκαν και κάηκαν.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα είναι καλύτερη, δεν υπάρχει πλέον ενιαίο μέτωπο και οι άνεμοι είναι πιο αδύναμοι σε σχέση με χθες, όμως οι δυνάμεις που επιχειρούν είναι αντιμέτωπες με πολλές διάσπαρτες ενεργές εστίες: στον Βαρνάβα, στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στο Άνω Σούλι και στη Πεντέλη, ενώ συνεχώς σημειώνονται αναζωπυρώσεις.

Νωρίτερα, στάλθηκαν δύο μηνύματα από το 112 για την περιοχή του Μαραθώνα. Το ένα πριν από τα μεσάνυχτα με την οδηγία στους κατοίκους της περιοχής Βράνα Μαραθώνα να απομακρυνθούν προς Νέα Μάκρη· το δεύτερο, μετά τα μεσάνυχτα, για ετοιμότητα στον Μαραθώνα γενικά, λόγω της δασικής πυρκαγιάς.

 

Παγιδεύτηκε μέσα στις φλόγες 65χρονη

Στο μεταξύ, χθες βράδυ πυροσβέστες εντόπισαν εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης που κάηκε, στο Πάτημα Χαλανδρίου, πιο συγκεκριμένα στην οδό Στρατονίκης, απανθρακωμένο πτώμα, που πιθανότητα ανήκει σε γυναίκα περίπου 65 ετών.

Η άτυχη γυναίκα την ώρα της πυρκαγιάς βρισκόταν εντός του κτιρίου, στο οποίο στεγάζεται βιοτεχνία, και δεν πρόλαβε να βγει εγκαίρως.

Από το Blogger.