Σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο νοσηλεύεται ένας ανήλικος, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλιά.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί, πιθανότατα από την περιοχή Νέας Ζωής, λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου και λίγο αργότερα βρέθηκε στο δρόμο το 15χρονο παιδί.
Στη ΜΕΘ ο 15χρονος
O ανήλικος είναι Ρομά αλβανικής υπηκοότητας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διερχόμενο από το σημείο ΙΧ.
Ο 44χρονος οδηγός του IΧ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον σταμάτησε μία θεία του τραυματισμένου παιδιού και ζήτησε βοήθεια.
Ο ανήλικος τραυματίας εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.