Καλάβρυτα: Καρέ - καρέ η διαφυγή των ληστών με τα καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 27 Μαΐου 2025

Καλάβρυτα: Καρέ - καρέ η διαφυγή των ληστών με τα καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ

Kalavryta: Kare - kare i diafygi ton liston me ta kalasnikof

 Στιγμές τρόμου έζησαν αυτόπτες μάρτυρες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα ΕΛΤΑ, στη Δάφνη Καλάβρυτων, με τους δράστες να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άτομα μπήκαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και με την απειλή καλάσνικοφ άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ, ποσό που προοριζόταν να δοθεί για συντάξεις, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν πεζή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νωρίτερα είχε φτάσει χρηματαποστολή προκειμένου να πληρωθούν οι συντάξεις στην ευρύτερη περιοχή. Η υπάλληλος δεν είχε προλάβει ακόμα να τοποθετήσει τα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο.

Έτσι, όταν οι ληστές απαίτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, η υπάλληλος υπάκουσε, όμως μέσα περιείχε μόλις 1000 ευρώ, το οποία και πήραν οι δύο έφυγαν και διέφυφαν.


Μάλιστα, ένας πολίτης επιχείρησε να τους ακολουθήσει στο σημείο όπου είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητό τους για να διαφύγουν. Τότε, οι δύο ληστές πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα ο πολίτης να οπισθοχωρήσει.

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να τους εντοπίσουν για να τους συλλάβουν.

Οπτικό υλικό από τη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί στα ΕΛΤΑ, στην Δάφνη Καλάβρυτων, φέρνει στη δημοσιότητα το ERTNews. Οι δύο ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν, αφού άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ.





Από το Blogger.