Ολυμπιακός, μεταγραφές: Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τίγκρε και κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή του Σιπιόνι τα επόμενα 24ωρα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τίγκρε και κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή του Σιπιόνι τα επόμενα 24ωρα

Olympiakos, metagrafes: Nea veltiomeni protasi stin Tigkre

 Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον Λορέντσο Σιπιόνι αλλά επιστρέφει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση για την αγορά όλων των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Η πειραϊκή ΠΑΕ επανήλθε με νέα προσφορά ανεβάζοντας το ποσό, το οποίο αφορά παράλληλα την απόκτηση μεγάλου ποσοστού των δικαιωμάτων του ανασταλτικού μέσου (80%-85%).


Έτσι, ο Ολυμπιακός έβαλε πάλι την Τίγκρε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Επειδή όμως η μεταγραφή παίκτη από την Αργεντινή χρειάζεται πολλές φορές υπομονή, στρατηγική και λεπτούς χειρισμούς καθώς εμπλέκονται αρκετοί άνθρωποι, οι ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η υπόθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό.


Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει ως σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο Σιπιόνι θέλει να έρθει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί με την πειραϊκή ομάδα στο Champions League. Οι Αργεντινοί βάζουν στο τραπέζι τις κρούσεις των Βάσκο ντα Γκάμα και Κολοράντο Ράπιντς προσπαθώντας να επωφεληθούν οικονομικά όσο το δυνατό περισσότερο, αλλά οι ερυθρόλευκοι φέρεται να ελέγχουν τη κατάσταση.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και κλείσει η μεταγραφή τα προσεχή εικοσιτετράωρα όπως όλα δείχνουν, ο Σιπιόνι και ο Γκαρθία θα είναι αυτοί που θα υπολογίζονται για τη θέση του ανασταλτικού χαφ (“6άρι”) και θα πλαισιώσουν τον Έσε και τον Μουζακίτη στη μεσαία γραμμή και ο Μεντιλίμπαρ ελπίζει μαζί τους τις επόμενες εβδομάδες (για “8άρι”) να είναι και ο Μίγια.

Ο Σιπιόνι, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2004 στο Μαρτίνεζ της Αργεντινής, είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, άρα έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί ως κοινοτικός, έχει ύψους 1.82μ. και διακρίνεται για τον δυναμισμό του στο γήπεδο, το υψηλό ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων, ανακτήσεων της μπάλας και την ωριμότητα στο παιχνίδι του, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ταυτόχρονα, όμως βγάζει με ασφάλεια την μπάλα από την άμυνα και μπορεί να δημιουργήσει.

Το κυριότερο του στοιχείο είναι η ανάκτηση της μπάλας και η γρήγορη μεταβίβαση στην επίθεση, ο δυναμικός χαρακτήρας και τα αποτελεσματικά τάκλιν και γενικά μαρκαρίσματα. Ο Σιπιόνι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Βέλες Σάρσφιλντ παίζοντας μέχρι την ομάδα Κ20 και στη συνέχεια τον απέκτησε η Τίγκρε και τον τελευταίο ένα χρόνο αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα αποτελώντας ένα από τα βασικά  “γρανάζια” της.


ΠΗΓΗ  www.sport24.gr

Από το Blogger.