Άγιος Δημήτριος: Διαρρήκτες εμβόλισαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και τραυμάτισαν αστυνομικούς

 

Agios Dimitrios: Diarriktes emvolisan michanes tis omadas

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν το βράδυ στον Άγιο Δημήτριο κατά της διάρκεια καταδίωξης διαρρηκτών. Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 8 το βράδυ, τέσσερις δράστες μπήκαν σε ένα σπίτι στην οδό Αντιόπης στον Αγ. Δημήτριο με σκοπό να το ληστέψουν. Ένας γείτονας το αντιλήφθηκε και κάλεσε το 100.

Δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με τέσσερις άντρες έφτασαν στο σημείο και είδαν τους δράστες να επιβιβάζονται σε ένα ΙΧ και να επιχειρούν να διαφύγουν.

Στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου και Θάλειας οι δράστες εμβόλισαν τις μηχανές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι πυροβόλησαν τις ρόδες του οχήματος που λίγο αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινό σημείο, στην οδό Κατριβάνου.

Ρεπορτάζ: Σπυριδούλα Κακλατζή, Κωνσταντίνος Βουλγαράκης


ΠΗΓΗ  ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη