Neo peristatiko endooikogeneiakis vias  stin Kriti

 Οι αστυνομικές αρχές Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη μιας 39χρονης, μετά από σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Γρονθοκόπησε τον σύντροφό της στη μέση του δρόμου

Η γυναίκα η οποία και πέρασε όλο το βράδυ στα κρατητήρια, κατηγορείται πως γρονθοκόπησε τον 54χρονο σύντροφό της δύο φορές.

Η 39χρονη θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το περιστατικό συνέβη σε αρκετά κοντινή απόσταση από την οικία του ζεγαυριού και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το patris.gr, ο λόγος είχε να κάνει με προσωπικές διαφορές.

Ο 54χρονος δεν είχε πρόθεση να καταγγείλει το περιστατικό, όμως οι φωνές και η ένταση που δημιουργήθηκε, κινητοποίησαν τους περίοικους που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Έτσι άνδρες της αστυνομία αλλά και στελέχη του εξειδικευμένου γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας έφτασαν εκεί και προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας.

ΠΗΓΗ daynight.gr