Οι 200 της Καισαριανής που εκτελέστηκαν και οι δοσίλογοι που έγιναν κυβέρνηση! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Οι 200 της Καισαριανής που εκτελέστηκαν και οι δοσίλογοι που έγιναν κυβέρνηση!


Διαξιφισμοί της Πρωτομαγιάς
(Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)
από τον Κων. Φράγκο
Ανοιξιάτικο
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.
Ο. Ελύτης (Άξιον Εστί)
Ανίκανοι πολιτικοί, φοροληστεία,, φαυλότητα, διαφθορά. Δύσκολα θα γυρίσει. Δεν τον αφήνουν οι λήσταρχοι και οι απάτριδες. Κι όμως θα γυρίσει….
 Τα εγκληματικά Ναζιστικά Στρατεύματα Κατοχής εκτέλεσαν στην Καισαριανή 200 κομμουνιστές που εκρατούντο στο «σιλό ψυχών προς θυσία» του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου σε αντίποινα φονευθέντων Γερμανών. Άπαντες πολιτικοί όμηροι, ουδείς ποινικός!
 Οι 170 από τους εκτελεσθέντες είχαν μεταφερθεί στο Χαϊδάρι από την Ακροναυπλία όπου είχαν φυλακισθεί από το 1936 από την διδακτορία Μεταξά ως επικίνδυνοι αντιφρονούντες.
 Η Κυβέρνηση Τσουδερού (ο Μεταξάς είχε ήδη αποβιώσει κάτω από περίεργες συνθήκες) πριν εγκαταλείψει τη χώρα στην τύχη της μεθόδευσε την παράδοση των κρατουμένων της Ακροναυπλίας, ως δώρον, στους Ναζιστές για να έχουν απόθεμα για εκτελέσεις. Αυτό ήταν το ήθος τους. Ο Μεταξάς, αν ζούσε, δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Έχω προσωπική ΄άποψη ότι ήταν πατριώτης και όχι παλιάνθρωπος.
 Σε λίγους μήνες ήλθε η Λευτεριά στη χώρα και οι Τσουδεροδοσίλογοι επανήλθαν στη χώρα απαιτούν τες την εξουσία. και το επέτυχαν….
Μέρες Μαγιού
 Ανακατεύοντας τα χαρτιά μου βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα…. μαγιάτικα που τα παραθέτω, χωρίς να έχω προθέσεις τυμβωρυχίας. Εξάλλου, ο Ελληνικός Λαός, πάντοτε ευκολόπιστος και πάντα προδομένος, που λέει και ο ποιητής, ξεχνάει συντομότατα και συγχωρεί.
 12/05/04,, ο κ. Κων. Καραμανλής, φρέσκος – φρέσκος και πολλά υποσχόμενος Πρωθυπουργός εκφωνεί ένα φαρμακερό λόγο στη Βουλή. Λέει για την Άμυνα (verbatim):
«Στον ευαίσθητο χώρο της Άμυνας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με καταστάσεις συνώνυμες της ασυδοσίας. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά ότι θα προχωρήσουμε με υπευθυνότητα αλλά και με αυστηρότητα σε εξονυχιστικό έλεγχο. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη. Αναφέρω μόνο μία χαρακτηριστική περίπτωση: Αυτή των ραντάρ αντυπυρπολικού TPQ – 37, ύψους 130 εκ. $. Η στρατιωτική ηγεσία, στο σύνολό της, ήταν αρνητική. Κι όμως, αγοράστηκαν. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ. Καταθέτω το έγγραφο…»
 Όντως, το σκάνδαλό παραπέμφθηκε στη Βουλή, συγκαλείται εξεταστική επιτροπή υπό τον… τραγικό κ. Ι. Τραγάκη, και μέλη εξέχοντα στελέχη των κομμάτων (Κεδίκογλου, Βενιζέλος, Καρχιμάκης, Ζαγορίτης, Λοβέρδος κα). Τα στοιχεία είναι συντριπτικά για τους ενόχους (Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Σμπώκο κα) αλλά οι αυτοί αθωώνονται πανηγυρικά. Το «συνδικάτο» βλέπετε…
 Την υπεράσπιση των εμπλεκόμενων Αξιωματικών είχε αναλάβει το εξέχον στέλεχος της ΝΔ κ. Επαμ. Λεκέας, ο οποίος αμέσως μετά αναλαμβάνει αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Εξοπλισμών υπό τον εκλεκτό κ. Ε. Βασιλάκο!!!
 Ο κ. Ι. Τραγάκης διορίζει, πάραυτα, τρία (3) μέλη της οικογένειάς του στη Βουλή και αργότερα απονέμει τα ξίφη στους ορκιζόμενους νέους Ανθυπολοχαγούς, στη Βάρη, εκπροσωπών τον κ. ΠτΔ και το Ήθος.
 Όμορφος κόσμος, μαγικός, αγγελικά πλασμένος. Να περάσετε έναν ευχάριστο Μάιο.
Και τα χρόνια, κι οι μήνες φεύγουν
 Τι να γίνεται άραγε εκείνος ο έρμος και πανάκριβος εκσυγχρονισμός των αεροπλάνων PP – 3 του ΠΝ;
 Το πρώτο έπρεπε να έχει παραδοθεί τον Δεκέμβριο 2017. Τα περισσότερα χρήματα έχουν δοθεί…
Οποία κατάντια…
 Η άλλοτε ένδοξη, κρατική, βιομηχανία οχημάτων, η ΕΛΒΟ κομματικό και συνδικαλιστικό άνδρο, περιμένει επί 8 χρόνια να βρει κύριο κι αφεντικό να την αγοράσει και να την αξιοποιήσει αφού το κράτος την ευτέλισε και επτώχευσε.
 Το ΥΠΟΙΚ στο οποίο υπάγεται, υπνώττει, έχει παραδοθεί στη Νιρβάνα.
 Η επόμενη προμήθεια στρατιωτικών οχημάτων που έχουν γεράσει, θα γίνει από την Τουρκία η οποία, από ετών, παράγει σύγχρονα, αξιόπιστα και φτηνά οχήματα!
ΕΑΣ (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα)
 Ακούγονται για την πορεία τους ιστορίες με σημεία και τέρατα. Εύχομαι να είναι συκοφαντίες «καλόπιστων»…
 Το να περιμένουμε από τον κ. Κουβέλη να τα νοικοκυρέψει είναι μια ουτοπία.
 Επαναλαμβάνω κι ας δυσαρεστήσω τινές. Αμυντικές βιομηχανίες χωρίς έμπειρους τεχνοκράτες στο τιμόνι δεν έχουν τύχη. Φτάνει ο κομματισμός, φτάνει…
Quiz
 Υπόθεση εργασίας.
Υποθέτουμε ότι ο πειρατής Ερντογάν, που τον καλέσαμε εδώ για να τον περιποιηθούμε, μας «την κάνει». Υποθέτουμε… Δεν πρόκειται να γίνει αυτό, γιατί μας προστατεύει το ΝΑΤΟ.
Αμέσως, υποθέτουμε λέω, κινητοποιείται το Στράτευμα. Τότε διαπιστώνεται ότι:
 Από το 20 επιχειρησιακά ελικόπτερα ΝΗ – 90 που χρυσοπληρώθηκαν το 2003 από τους Σημιτογιάννους ίπτανται μόνο δύο (2) ενώ έχουν παραληφθεί 14. Τι πταίει;
1) Το φοβερό δίδυμο Σημιτογιάννων που τα αγόρασε (720 εκ. ευρώ)χωρίς να εξασφαλίσει, όπως επιβαλλόταν τεχνική υποστήριξη (FOS);
2) Οι ακολουθήσασες κυβερνήσεις Καραμανλη – Γιωργάκη – Αντωνομπένηδων που τα είχαν εγκαταλείψει;
3) Ο κ. Π. Καμμένος που δεν θέλει να τα μυρίσει και απέλυσε, κακείν κακώς, τον σώφρονα τ. ΑΓΕΣ Στρατηγό Χ. Μανωλά ο οποίος επέμενε για την αξιοποίησή τους.
4) Η Κιμ Καρντάσιαν;
Αν απαντήσατε με το 4, έχετε κερδίσει.
 Στο επόμενο θα επανέλθω με άλλα quiz που αναφέρονται στα αεροπλάνα C27J (από 8 ίπτανται τα 2), τα Ε/Π Super Puma (από 12 ίπτανται τα 4): Υπεύθυνη είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον. Ζήτω το Έθνος!
 Σε ένα υπέροχο τραγούδι του ο αλησμόνητος Λουκιανός Κηλαηδόνης λέει στο ρεφρέν: Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίνε κι οι άλλοι.
 Φταίμε κι εμείς, φταίτε κι εσείς, φταίει κι ο ….. Χατζηπετρής!
Γιατί κ. Υπουργέ;
 Ανεξάρτητα των λαθών και αδυναμιών του κ. Π. Καμμένου, εγώ εξακολουθώ να τον βλέπω ως Αξιοσέβαστό μου Υπουργό Άμυνας.
 Δεν θα ήθελα, λοιπόν, με απογοητεύει, να προσβάλλεται ο κ. Υπουργός αναθέτοντας στην κυρία Τασία, της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, να τον καλύπτει με ηλίθια επιχειρήματα, επιμένοντας να μην επιτρέπει την κλήση μαρτύρων στην υπόθεση των πυρομαχικών της Σαουδικής Αραβίας. Φοβάται ο κ. Υπουργός την παρουσία του Στρατηγού κ. Μηχαήλου Παπαδάκη; Κραυγαλέα αδυναμία.
 Επίσης ενοχλήθηκα που έβαλαν στα «χοντρά» κατά του κ. Καμμένου πρόσωπα που, όπως έλεγε ο Κουτσόγιωργας, δεν δικαιούνται να ομιλούν. Ο κ. Ε. Βενιζέλος, εντελώς αποτυχών ΥΕΘΑ και Υπουργός Οικονομικών και ο κ. Ι. Τραγάκης, Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που έθαψε τα σκάνδαλα των TOR – MI και TPQ – 37 και έχει διορίσει στη Βουλή τρία (3) πρόσωπα του άμεσου οικογενειακού του περιβάλλοντος. Σε αυτούς δεν μπόρεσε να αρθρώσει ούτε μία λέξη η κ. Τασία προς υπεράσπιση Καμμένου;
Τι την ήθελαν;
 Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια
και με τους φίλους τους παλιούς
τριγυρνάμε στα σκοτάδια
κι όμως εσύ δεν μας ακούς
Δ. Σαββόπουλος – Πικρό Ψωμί
Την συνέντευξη της 25ης Μαρτίου Απριλίου οι κ. ΥΕΘΑ – ΑΝΥΕΘΑ για τα F – 16 και τις φρεγάτες;
Έπεσε πολύ γέλιο… Κι εκείνος, ο συμπαθής, κ. Φώτης Κουβέλης, αμίλητος και αμήχανος, ν’ ακούει τον Καμμένο να του την «πέφτει» για όσα ξεκάρφωτα δήλωσε για τις φρεγάτες. «Τοις νέοις αλλά και τοις ηλικιωμένοις κρείττον εστί το σιγάν του λαλείν» όταν η υπόθεση μπάζει από παντού.
Το θέμα των F – 16 έκλεισε. Άντε να δούμε τι θα επωφεληθεί η εγχώρια βιομηχανία.
Νάρκες και αρπαχτές
 Το τάγμα εκκαθάρισης ναρκών του Στρατού (ΤΕΝΞ) κάνει εξαιρετικό έργο, είναι μία από τις πλέον σημαντικές μονάδες κι εκπαιδεύεται συνεχώς.
 Ο διαρκώς ανήσυχος για την εκπαίδευση, γενικά, Α/ΓΕΣ Στρατηγός κ. Αλκ. Στεφανής έχει στις προτεραιότητές του την εκπαίδευση και εφοδιασμό με σύγχρονα μέσα του τάγματος.
 Και ενώ το ΤΕΝΞ θρηνεί μέχρι τώρα 31 νεκρούς, πεσσόντες επί του καθήκοντος, που αν διέθεταν σύγχρονο εξοπλισμό ίσως να είχαν διασωθεί μερικοί, στο ΥΠΕΞ, τα Σόδομα και Γόμορρα της εποχής, 2002 – 2004, ξεφύτρωνε μία, ΜΚΟ, με «αρχηγό» εκδότη κομματικής εφημερίδας και μέλη λαμόγια τινά, υπό την επωνυμία ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗΣ η οποία εισέπραξε 9 εκ. ευρώ και εξαφανίσθηκε.
 Η υπόθεση της απάτης αυτής εκδικάσθηκε προ ημερών από το Κακουργιοδικείο και επιβλήθησαν βαρύτατες ποινές στους ενεχομένους. Το χρήμα, όμως, πέταξε.
 Η καταδίκη ούτε καν αναφέρθηκε στα ΜΜΕ. Εμπλέκονται, βλέπετε, πολιτικοί και δεν είναι ώρα να θιγεί το αδελφάτο.
 Αν απ’ αυτά τα λεφτά δινόταν μόνο 1 εκ. ευρώ στο ΤΕΝΞ για τον εκσυγχρονισμό του, τότε θα είχαμε την καλύτερη μονάδα στην κατηγορία της στην Ευρώπη.
 Θα επανέλθω, αναλυτικά, με τις απάτες στις ΜΚΟ.

Από το Blogger.