Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα λόγω Μπουτάρη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα λόγω Μπουτάρη


Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στον δήμο Καβάλας Χρήστος Πασχαλίδης δήλωσε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο ότι παραιτείται.
Σύντομα, είπε στον κ. Γραμμένο, θα αναρτήσει δήλωση συγγνώμης, ενώ ξ παραίτηση του γίνεται- όπως είπε- για λόγους ευθιξίας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του επιδοκιμασίας όσων επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Πασχαλίδης, όχι μόνον επικρότησε την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά προέτρεψε να πάθουν τα ίδια και οι… βουλευτές τους οποίους αποκάλεσε συλλήβδην «προδότες»!
Ωστόσο, τα σχόλια που έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και ίσως και κατόπιν κάποιας «παρέμβασης» (;), μετά από λίγο ο ίδιος αφαίρεσε από την ανάρτησή του τον «θερμό» σχολιασμό του και αρκέστηκε στην παράθεση του βίντεο:
Λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 ο κ. Πασχαλίδης υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.
Στην επιστολή παραίτησής του έγραψε:
«Σε σχέση με τη χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.
Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.
Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.
Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου».
Πηγή: kavalapost.gr
Από το Blogger.