Στις γειτονιές της Αθήνας η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Στις γειτονιές της Αθήνας η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Η Κινητή Βιβλιοθήκη ξεκινά το ταξίδι της στις γειτονιές της Αθήνας από την 1η Ιουνίου και συντονίζεται με την «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».
Για προσιτό, ευχάριστο και δημιουργικό διάβασμα μικροί και μεγάλοι μπορούν από αύριο να δανείζονται βιβλία πολύ απλά, χάρη σε ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα. Οι κάτοικοι της Αθήνας μπορούν με την ταυτότητά τους να γίνονται μέλη της βιβλιοθήκης και να δανείζονται δωρεάν μέχρι δύο βιβλία κάθε φορά.
Εκτός από ελληνικά υπάρχουν και ξενόγλωσσα βιβλία, αγγλικά και γαλλικά, προκειμένου να έχει πρόσβαση ευρύτερος πληθυσμός της πόλης. Τα βιβλία μπορούν να επιστραφούν σε όποιο μέρος βρίσκεται κάθε φορά η Κινητή Βιβλιοθήκη ή και στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του δήμου Αθηναίων, στο Σταθμό Λαρίσης.
Η λειτουργία της Κινητής Βιβλιοθήκης είναι μια συνεργασία του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ και την υποστήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βέροιας και θα ταξιδεύει σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, μέγας χορηγός της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
Από το Blogger.