ΓΙΑ ΔΕΣ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΔΕΣ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑ!


Το ανθρωπάκι αυτό, που στηρίχτηκε στην αλόγιστη βία και στον εξευτελισμό των πολιτικών του αντιπάλων για να γίνει κατοχικός πρωθυπουργός της Μέρκελ και του Τραμπ και που στηρίζει την εξουσία του στην «καλή» βία του Ρουβίκωνα και των υπολοίπων παρακρατικών συμμοριών των κουκουλοφόρων των Εξαρχείων (την οποία βαφτίζει… «ακτιβισμό»!), τολμάει και μιλάει για βία, με αφορμή το ξέσπασμα της λαϊκής οργής στην Θεσσαλονίκη! Και τολμάει ακόμα και ζητάει από τους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους» (όπως αποκαλεί αυτός και το σινάφι του τους αστυνομικούς…), να συλλάβουν τους αγανακτισμένους πολίτες!

Ιδού η ανάρτηση στο Twitter, του πρωθυπουργίσκου της κουκούλας: «Αυτοί που επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, δεν είναι ούτε αγανακτισμένοι πολίτες, ούτε συγκεντρωμένο πλήθος. Είναι απλά ακροδεξιοί τραμπούκοι που πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους».

Τι φοβάται το γιο-γιό της Μέρκελ και του Τραμπ; Πως η τρομοκρατία των φούστηδων συμμοριτών του με τις κουκούλες δεν πιάνει πλέον κι ότι λίαν συντόμως θα βρεθεί κι ο ίδιος αντιμέτωπος με το ογκούμενο κύμα της λαϊκής οργής – το οποίο κάποτε εξέθρεφε, με απατηλές υποσχέσεις! Κι όταν λέμε συντόμως, εννοούμε αμέσως μετά την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας, την οποία έχει στα σκαριά!

Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, θλιβερέ πρωθυπουργίσκε της κουκούλας!
Από το Blogger.