«ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

«ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενώ μέχρι τώρα οι ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν την Ελλάδα έξω από τα τρομοκρατικά σχέδιά τους (γιατί είναι η «πύλη εισόδου» των δικών τους προς την Ευρώπη…), φαίνεται πως αλλάζουν γνώμη και την κατατάσσουν πλέον στους στόχους!

Έτσι, η επονομαζόμενη «Λευκή Χήρα», η πιο καταζητούμενη γυναίκα τρομοκράτης στον κόσμο, η οποία εκπαιδεύει γυναίκες να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας στις χώρες των «απίστων», απειλεί με τρομοκρατικές επιθέσεις σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Βρετανία, η Κύπρος και τα Κανάρια Νησιά.

Η «τρελή του Αλλάχ» είναι 34 ετών, ονομάζεται Σαμάνθα Λιουθγουέιτ και είναι… Εγγλέζα, η οποία ασπάστηκε το Ισλάμ σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με μηνύματα και τηλεφωνήματα που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, η λεγάμενη έχει εκπαιδεύσει τουλάχιστον 30 γυναίκες για επιθέσεις αυτοκτονίας και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Star στόχος της είναι οι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί:

«Μια επίθεση σε έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τουρισμό. Το έχουμε δει στη Βόρεια Αφρική και στην Αίγυπτο, όπου ο τουρισμός είναι πλέον σχεδόν νεκρός. Η Λευκή Χήρα μισεί τη Βρετανία και όλα όσα αντιπροσωπεύει η Δύση. Έχει καθοδηγήσει δεκάδες γυναίκες τρομοκράτες και παροτρύνει τους λευκούς να ασπαστούν το Ισλάμ, επειδή αισθάνεται ότι εγείρουν λιγότερες υποψίες… Έχει πείσει πολλές γυναίκες ότι πρέπει να θυσιάσουν τη ζωή τους, εάν θέλουν να είναι πραγματικοί υπηρέτες του Ισλάμ».

Ο Θεός να μας φυλάει από δαύτους, γιατί αν περιμένουμε από τις «αρχές», ζήτω που καήκαμε!
Από το Blogger.