Νικόδημος Τσαρκνιάς: Ο Σκοπιανός ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ απ’ την Πέλλα που ΜΙΣΕΙ την Ελλάδα! Κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλία… (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Νικόδημος Τσαρκνιάς: Ο Σκοπιανός ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ απ’ την Πέλλα που ΜΙΣΕΙ την Ελλάδα! Κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλία… (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στην ορθόδοξη εκκλησία, το σχίσμα που είναι σε εξέλιξη μεταξύ Μόσχας-Κωνσταντινουπόλεως λόγω της Ουκρανίας, θα πρέπει να θυμηθούμε τα δεινά που φέρνουν στην εκκλησία μας αυτές οι καταστάσεις.

 Όταν η Σκοπιανή εκκλησία αποφάσισε να αποσχισθεί από τη Σέρβικη και να ιδρύσει την «Μακεδονική» υπήρξαν κάποιοι ανθέλληνες ιερείς στη Μακεδονία μας οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση.

Ο Νικόδημος Τσαρκνιάς είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις. Ο αρχιμανδρίτης από την Αριδαία Πέλλας σπούδασε στο οικοτροφείο φοιτητών της αδελφότητας θεολόγων «Σταυρός», τη δεκαετία του ’70 και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του (αμφιλεγόμενου για τις πρακτικές του) μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, ο οποίος και τον χειροτόνησε.
Την δεκαετία του ’80 ο Τσαρκνιάς εκμεταλλευόμενος την τότε θέση του αρχίζει να βγάζει πύρινους λόγους κατά της Ελλάδος και υπέρ της δήθεν «Μακεδονικής» ταυτότητος και μειονότητος. Το 1986 η εφημερίδα «Στόχος» θα δημοσιεύσει φωτογραφίες με τον ίδιο και τον… σύντροφό του στο κρεββάτι, όμως οι φωτογραφίες θα χαρακτηριστούν πλαστές και θα αθωωθεί. Παρόλα αυτά η εκκλησία της Ελλάδος λίγο καιρό μετά θα τον καθαιρέσει.
Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε το 2002, όταν σε εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος», στην οποία εκείνη τη μέρα ήταν καλεσμένος και ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, αποκαλύπτονται διάλογοι με άνθρωπο της ΕΥΠ ο οποίος παραδεχόταν ότι ο Τσαρκνιάς ήταν πράκτορας των Σκοπιανών.
Δείτε παρακάτω μια από τις εκπομπές που είχε κάνει ο κ. Χαρδαβέλλας για τον εν λόγω άνδρα:


Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε επίθεση κατά του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, για τη συμφωνία για την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία». Είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη ντροπή σε καιρό ειρήνης, και με την Δημοκρατία της “Μακεδονίας” να αναγνωρίζεται από περισσότερα από τα δύο τρίτα του κόσμου, να θέλουμε να δώσουμε στους Έλληνες το όνομα […] Ξέρω, υπάρχει πίεση από τις μεγάλες δυνάμεις. Υπήρχε πάντα τέτοια πίεση. Οι μεγάλες δυνάμεις δεν μπορούν να καταστρέψουν τον “μακεδονικό” λαό. Δεν πρέπει να αυτοκτονήσουμε”.
Δείτε σε τί εκδήλωση συμμετείχε ο Νικόδημος τον περασμένο Ιούλιο. Ο σημαιοστολισμός τα λέει όλα:
Από το Blogger.