Η ιστορία της Ελπίδας και το πανό που συγκίνησε όσους βρέθηκαν στην Τούμπα

Στην οικογενειακή κερκίδα του ΠΑΟΚ κυριαρχούσε ένα πανό πίσω από το οποίο υπάρχει μια συγκινητική ιστορία

Μια φίλη του ΠΑΟΚ, η Ελπίδα, βρέθηκε την Κυριακή (10/3) προσκεκλημένη του Γιώργου Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας για την αναμέτρηση της αγαπημένης της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ίδια είχε ζητήσει από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να υπάρχει στην κερκίδα, όπου φιλοξενούνται αποκλειστικά οικογένειες και μικρά παιδιά, το πανό με το ιδιαίτερο μήνυμα, που ήθελε να το αφιερώσει στον πατέρα της, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, λάτρευε τον ΠΑΟΚ και φυσικά ήταν εκείνος που της έμαθε να αγαπάει την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπλήρωσε την επιθυμία της Ελπίδας, που από την πλευρά της αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη ενέργεια λέγοντας:

«Ο λόγος που το έκανα είναι επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ότι πιο πολύτιμο έχω και ήταν η μόνη μου διέξοδος σε κάποια προβλήματα που είχα με στήριξε πάρα πολύ. Και το ότι είμαι ΠΑΟΚ το χρωστάω στον μπαμπά μου γιατί με έφερνε από μωρό στο γήπεδο. Κάθε φορά που έμπαινε μέσα δάκρυζε και όταν άκουγε το “Θέλω τον δικέφαλο στον τάφο μου επάνω ” έκλαιγε και έλεγε ότι άμα πεθάνει θέλει να βάλουμε από πάνω τον δικέφαλο. Και έτσι κάναμε, του είχαμε βάλει μια μεγάλη σημαία. Σε αυτόν χρωστάω που είμαι ΠΑΟΚ είναι ότι πιο σημαντικό μου άφησε και με συνδέει με αυτόν. Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή του μπαμπά μου και όταν μπαίνω στο γήπεδο είναι λες και με αγκαλιάζει ο μπαμπάς μου.

«Το πέτα ψηλά δώσε μου φτερά να ακολουθώ» το συνδύασα με τον μπαμπά μου, γιατί ο ΠΑΟΚ μου δίνει φτερά για να νιώθω πιο κοντά του. Επίσης το έκανα για την ομάδα γιατί τόσα χρόνια ήθελα να δω κάτι διαφορετικό στην κερκίδα, με ενοχλεί που ο κύριος Σαββίδης πληρώνει πολλά πρόστιμα και είπα να κάνω κάτι διαφορετικό».
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια