Κλείνουν τα ζαχαροπλαστεία Karavan μετά από 37 χρόνια στην ελληνική αγορά!

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους τη δεκαετία του '80 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα.
Σε διακοπή της λειτουργίας τους προχώρησαν τα ζαχαροπλαστεία Karavan, ύστερα από 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία προχώρησε χθες στο κλείσιμο του δικτύου καταστημάτων franchise. Συγκεκριμένα, χθες έκλεισαν 5 από τα 6 franchise καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο επόμενο διάστημα αναμένεται το κλείσιμο του τελευταίου franchise στη Γλυφάδα, καθώς και του μοναδικού ιδιόκτητου στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία πάντως μέχρι χθες ήταν τα μοναδικά, που παρέμεναν ανοιχτά.
Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».
Σύμφωνα με τον Γιώργο Δογάνογλου, γενικό διευθυντή της εταιρείας, που μίλησε στο FnB Daily, η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της ποιότητας των γλυκών, που δεν κατάφερε να συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνατότητες της ομόρρυθμης εταιρείας, ώστε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.
Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους τη δεκαετία του ’80 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια