Μύκονος: Έτσι κέντρισε τα βλέμματα η Μαριάννα Λάτση – Οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα – videoΠαρακολούθησε το τοπικό καρναβάλι και έδειχνε να το απολαμβάνει! Η Μαριάννα Λάτση εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και σάλπαρε με την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Paris» για την αγαπημένη της Μύκονο.
Η κάμερα κατέγραψε την εμφάνισή της στο νησί των Ανέμων. Η λαμπερή business woman δεν έμεινε κλεισμένη στο κότερο της καθόλη την διάρκεια του τριημέρου. Ίσα-ίσα, το μεσημέρι της Κυριακής, συνοδευόμενη από φίλους επισκέφθηκε το παλιό λιμάνι του νησιού όπου παρακολούθησε το τοπικό καρναβάλι και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με το κινητό της.
Στην συνέχεια, περπάτησε μέχρι την ειδυλλιακή Μικρή Βενετία, όπου κι εκεί δεν έχασε την ευκαιρία για μερικά κλικ!

Στην Μύκονο πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και ο Γιάννης Αϊβάζης αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης. Η κάμερα εντόπισε τον αγαπημένο ηθοποιό να γευματίζει μαζί με την κόρη του σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι του νησιού.
Μετά το γεύμα, ο Γιάννης και η 10χρονη Ισμήνη παρακολούθησαν το τοπικό καρναβάλι. Και μπορεί ο γοητευτικός πρωταγωνιστής να μην μεταμφιέστηκε αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει…
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια