Προφυλακιστέος και ο δεύτερος δικηγόρος που εμπλέκεται στη μαφία των φυλακών - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Προφυλακιστέος και ο δεύτερος δικηγόρος που εμπλέκεται στη μαφία των φυλακών

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή 65χρονος δικηγόρος που εμπλέκεται στην λεγόμενη «μαφία των φυλακών».

Η προφυλάκισή του αποφασίστηκε μετά από μαραθώνια απολογία που ξεκίνησε το μεσημέρι και τελείωσε στις 2 περίπου τα ξημερώματα τις Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας στη φυλακή οδηγήθηκε και η 45χρονη δικηγόρος η οποία απολογήθηκε για εμπλοκή στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού.

Η δικηγόρος, η οποία συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με 65χρονο συνάδελφό της, μετά από ένταλμα του ανακριτή για συμμετοχή στην οργάνωση, αρνήθηκε τις κατηγορίες που τις αποδίδονται. To ίδιο έπραξε και ο 65χρονος, ωστόσο αμφότεροι οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Αρνήθηκε την εμπλοκή του ο 65χρονος δικηγόρος -Κατηγορεί τον Φλώρο

Στο υπόμνημα του ο 65χρονος δικηγόρος κατηγορεί για τη θέση που βρίσκεται, τον επιχειρηματία Άρη Φλώρο που έχει καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονικής επίθεσης που είχε δεχθεί το 2014. Όπως αναφέρει στο υπόμνημά του ο δικηγόρος «Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το εγχείρημα λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία ο Αρ. Φλώρος κινδυνεύει να καταδικαστεί τελεσίδικα για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης σε βάρος του ΛΑΓΗΕ ΑΕ και της εις βάρος μου δολοφονικής επίθεσης, ενώ μάλιστα βρίσκεται και σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, την οποία ο ίδιος και ο συνήγορός του προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο υπεράσπισής του στις εν εξελίξει ποινικές δίκες».

Από το Blogger.