Βίντεο-ντοκουμέντο: Ύποπτος για την δολοφονία της Κύπριας στην Αυστραλία - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ύποπτος για την δολοφονία της Κύπριας στην Αυστραλία

Η 26χρονη Ελληνοκύπρια βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες σε πάρκο στην πόλη Μπρισμπέιν, ενώ το σώμα της εντοπίστηκε σχεδόν ημίγυμνο, αιμόφυρτο και με μώλωπες ανάμεσα σε θάμνους, από υπαλλήλους του δήμου που έκαναν εργασίες καθαρισμού.
Οι Αρχές μάλιστα, έκαναν έκκληση για τυχόν πληροφορίες προκειμένου να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της καθώς είχαν στην διάθεσή τους ελάχιστα στοιχεία.

Στην δημοσιότητα βίντεο υπόπτου – 34χρονος Αβορίγινας

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, η αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο, στις προσπάθειά της να εντοπίσει έναν 34χρονο που πιστεύεται ότι συνδέεται με τον θάνατο της Ιόλης Χατζηλύρα το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για τον 34χρονο Μπράντλεϊ Έντουάρντς, Αβορίγινας, με ύψος 1.90, αδύνατος, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα έχει τραβηχτεί το προηγούμενο βράδυ, στο δρόμο Adelaide στο Μπρισμπέιν.

Ο επιθεωρητής Κρις Τούχεϊ ανέφερε: «Ο Έντουαρντς δεν έχει σταθερή διεύθυνση αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζητάμε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία».

Άγνωστο εάν γνωρίζονταν

Ο επιθεωρητής πρόσθεσε πως οι ερευνητές εξακολουθούν να εξετάζουν εάν η 26χρονη και ο Έντουαρντς γνωρίζονταν. «Αυτή την στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο σε σχέση με την αιτία του θανάτου της» είπε και πρόσθεσε: «Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως ερευνούμε το γεγονός ότι η Ιόλη δέχτηκε σοβαρή επίθεση εκείνο το βράδυ».


Από το Blogger.