Φίδι μήκους 3 μέτρων εισέβαλε σε σπίτι και «στόλισε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Φίδι μήκους 3 μέτρων εισέβαλε σε σπίτι και «στόλισε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι να κινείται στο μπαλκόνι τους
Yπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να διακοσμήσει κανείς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ωστόσο για μια γυναίκα στην Αυστραλία ο εορταστικός διάκοσμος περιελάμβανε έναν πύθωνα μήκους 3 μ.


Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι να κινείται στο μπαλκόνι τους.

«Γυρίσαμε από τη δουλειά και είδαμε ένα ζευγάρι από πουλιά τα οποία μας επισκέπτονται καθημερινά να κάνουν σαν τρελά» είπε η κυρία Τσάπμαν.

Η γυναίκα, που κατάγεται από την Αγγλία, δήλωσε πως ο σύντροφός της άρχισε να βιντεοσκοπεί τα πουλιά γέρνοντας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού και δεν κατάλαβε πως γύρω του είχε κουλουριαστεί ένα φίδι. Το ζευγάρι άφησε το φίδι στην ησυχία του, μέχρι που αργότερα την ίδια νύχτα αυτό σύρθηκε κα έφυγε.

«Δεν ενοχλούνταν από την παρουσία μας. Απλά παρέμεινε στο σπίτι, με εμάς παρέα, για μερικές ώρες» είπε η κυρία Τσάπμαν. Ωστόσο, μόνο όταν το ερπετό πήρε την απόφαση να φύγει το αντρόγυνο κατάλαβε το μέγεθος του εισβολέα. «Ηταν πάρα πολύ μεγάλο» δήλωσε η γυναίκα, συμπληρώνοντας: «Μετά το αρχικό σοκ, πλέον, μπορώ να πω πως ήταν ένα πολύ όμορφο φίδι. Ηταν κάτι ξεχωριστό για μένα διότι δεν είχα δει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο από κοντά».

Από το Blogger.