Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχα για 7 χρόνια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα (vid)

Ηηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για την επταετία που δεν μπορούσε φύγει από τη χώρα και κάθε πρώτη του μήνα παρουσιαζόταν στο αστυνομικό τμήμα.

Η ηθοποιός περιέγραψε τι είχε συμβεί: «Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα. Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
«Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία. Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μάλιστα η ηθοποιός είπε ότι θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά αυτή η απαγόρευση της δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.


Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια