Μαρινάκης σε Χούμπελ: «Είδατε τη διαιτησία; Το γήπεδο ήταν εκκλησία»! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Μαρινάκης σε Χούμπελ: «Είδατε τη διαιτησία; Το γήπεδο ήταν εκκλησία»!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε παράπονα από τη διαιτησία των Ισπανών στο ισόπαλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τα έβαλε και με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ Χέρμπερτ Χούμπελ.
Ο Μαρινάκης μόλις αντίκρισε τον Αυστριακό παράγοντα, απεσταλμένο της FIFA και της UEFA, του εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας: «Εχετε δει το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με τη διαιτησία; Το αφήνετε να συμβεί, δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα».
Στη συνέχεια ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικράτησαν στο γήπεδο κάνοντας λόγο για εκκλησία. «Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους» είπε ο Β. Μαρινάκης.
Από την πλευρά του ο Χούμπελ απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως αυτή είναι η δική του άποψη και δεν σημαίνει πως είναι και σωστή, προσθέτοντας ότι «ένα ματς ήταν», ενώ ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» ανταπάντησε: «Δεν είναι δική μου άποψη. Είναι γεγονός. Εδώ είμαστε πολιτισμένοι. Θα με ακούσετε και μετά θα φύγετε»...

Από το Blogger.