«Έβλεπα το θάνατο να έρχεται»: Συγκλονίζει η μάνα που έσωσε την κόρη της από τις φλόγες στην Κέρκυρα [βίντεο] - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

«Έβλεπα το θάνατο να έρχεται»: Συγκλονίζει η μάνα που έσωσε την κόρη της από τις φλόγες στην Κέρκυρα [βίντεο]


Αψήφησε τον κίνδυνο, πήρε αγκαλιά την 13χρονη κόρη της και πήδηξαν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Κέρκυρα που είχε τυλιχτεί στις φλόγες.


Η κα Χριστίνα Σκλήρη από την Κέρκυρα θυμάται τις δραματικές στιγμές που έζησε με το παιδί της στις 13 Δεκεμβρίου στο Μαντούδι.

«Βλέπαμε τον θάνατο να έρχεται» λέει η μητέρα και προσθέτει: «Έκανα αυτό που θα έκανε κάθε μάνα για το παιδί της. Τι να έκανα; Από 24 μέτρα, όχι από 14 μέτρα θα πηδούσα αν χρειαζόταν».

Για καλή τους τύχη, παρότι πήδηξαν από ύψος 14 μέτρων, προσγειώθηκαν στην τέντα του ισογείου διαμερίσματος, γεγονός που αποδείχθηκε σωτήριο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

«Ήμουν σπίτι με την οικογένειά μου και τρώγαμε. Και ακούμε κάτι μπαμ. Ακούμε τη μαμά μου να φωνάζει “βοήθεια”. Το σπίτι γέμισε καπνούς. Το παιδάκι μου το μονάκριβο μού φώναζε ότι πεθαίνουμε. Ο άντρας μου καιγόταν. Ανοίγαμε παράθυρα, καιγόμασταν» θυμάται η κα Χριστίνα και συμπληρώνει:

«Δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Έβλεπα τον θάνατο να έρχεται και αρπάζω το παιδί μου και πέφτουμε από το μπαλκόνι. Χτύπησα πάρα πολύ, αλλά δεν με νοιάζει. Σημασία έχει που το παιδί μου είναι καλά, που είμαστε όλοι ζωντανοί».





Μοιράσου το άρθρο μέσω:
Από το Blogger.