Ενημερώσεις υποστήριξης εναέριων μέσων, αντιμετώπισης drones και εξέλιξης των MILAN - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Ενημερώσεις υποστήριξης εναέριων μέσων, αντιμετώπισης drones και εξέλιξης των MILAN

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνει ότι μεταξύ 27 και 29 Ιανουαρίου έγιναν εταιρικές ενημερώσεις προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σχετικά με:
Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου εκπρόσωποι των εταιρειών Fokker Services και Helitrust συζήτησαν με αρμόδιους επιτελείς της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης επί θεμάτων τεχνικής και εφοδιαστικής υποστήριξης των αεροσκαφών και ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας.
Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης συνάντηση των εκπροσώπων της Israel Aerospace Industries με αρμόδιους επιτελείς της Διοίκησης και αρμόδιο τεχνικό προσωπικό της 112 Πτέρυγας Μάχης και του Κρατικού Εργοστάσιου Αεροσκαφών. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των δυνατοτήτων της εταιρείας, αναφορικά με την εργοστασιακή συντήρηση των αεροσκαφών C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Την ίδια ημέρα εκπρόσωποι της εταιρείας INTRACOM DEFENSE ενημέρωσαν για την αντιμετώπιση μη επανδρωμένων αεροχημάτων (ΜΕΑ-UAV) και την παρακολούθησαν αρμόδιοι επιτελείς από το ΓΕΝ, ΑΣ και ΔΔΜΝ.
Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου έγινε παρουσίαση σε επιτελείς του ΓΕΣ επί των τεχνολογικών εξελίξεων και θεμάτων τεχνικής υποστήριξης των αντιαρματικών (Α-Τ) κατευθυνόμενων βλημάτων (Κ/Β) MILAN, από εκπροσώπους της εταιρείας MBDA.
Από το Blogger.