Στις επάλξεις! Οι πολίτες του Έβρου για μια ακόμα νύχτα στο πλευρό του στρατού για την υπεράσπιση των συνόρων μας (video) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Στις επάλξεις! Οι πολίτες του Έβρου για μια ακόμα νύχτα στο πλευρό του στρατού για την υπεράσπιση των συνόρων μας (video)

Αγρότες των Φερών, του Πέπλου και της γύρω περιοχής στον Έβρο καθώς και καλυβιέρηδες, μέλη του συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα”, βοήθησαν, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr, και χθες το βράδυ τις προσπάθειες των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων να αποτρέψουν την είσοδο μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών, που απ’ τις Καστανιές μετακόμισαν στη νότια πλευρά του Έβρου.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρκετοί αγρότες με τα τρακτέρ τους κόρναραν με αναμμένα τα φώτα, δημιουργώντας την αίσθηση στους μετανάστες ότι η κάθε απόπειρα περάσματος από το τουρκικό στο ελληνικό έδαφος θα είναι αποτυχημένη. Στην περιοχή Μελισοκομείο και Τσιρώζη αλλά και στο Πέταλο του Πέπλου κοντά στην γέφυρα είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα, που, όπως και τις προηγούμενες βραδιές, συνεπικουρούσαν τις προσπάθειες των σωμάτων ασφαλείας.


Από το Blogger.