Καμπανάκι Γκαλιάνι: «Αν δεν τελειώσει η σεζόν, το ιταλικό ποδόσφαιρο θα διαλυθεί»

Ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζει ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί, γιατί αλλιώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για την επιβίωση πολλών συλλόγων

Το αγαθό της υγείας είναι πάνω απ' όλα και το ζητούμενο είναι ο έλεγχος της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η ζωή, όμως, κάποια στιγμή (θα) πρέπει να συνεχιστεί και, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στην Ιταλία είναι απαραίτητη.

«Αν δεν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, το ιταλικό ποδόσφαιρο κινδυνεύει σοβαρά με διάλυση» επισήμανε ο ιστορικός αντιπρόεδρος της Μίλαν, ο οποίος είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, ομάδα που αγόρασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και, προ ιού Covid-19, όδευε ολοταχώς προς άνοδο στην Serie B.

«Αν τελειώσουν τα πρωταθλήματα, η ζημιά θα ήταν η μικρότερη δυνατή. Είναι τρομερό, βεβαίως, να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θα αποτρέψει την διάλυση των συλλόγων» πρόσθεσε ο Γκαλιάνι, ξεκαθαρίζοντας ότι, σε περίπτωση οριστικής διακοπής, η Μόντσα θα προσφύγει στα αθλητικά δικαστήρια, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο που θα της έχει στερήσει ο... κορωνοϊός.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια