ΠΑΟΚ: Εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΠΑΟΚ: Εξετάζει το ενδεχόμενο προσφυγής στο CAS εναντίον του Ολυμπιακού



Οι πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης μετά την εισήγηση του μέλους της επιτροπής δεοντολογίας τη ΕΠΟ
Οι πρώτες ημέρες μετά την εισήγηση του μέλους της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ για υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου αλλά και τις ποινές στον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλα 14 φυσικά πρόσωπα που, σύμφωνα με την εισήγηση, εμπλέκονται στη χειραγώγηση αγώνων βρίσκουν τον ΠΑΟΚ σε εγρήγορση. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του βορρά» παρακολουθούν την συγκεκριμένη υπόθεση και συγκεντρώνουν από την πλευρά τους όλα τα στοιχεία που προκύπτουν.
Οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται ν αφήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση στην τύχη τους, ενώ κινήσεις θα γίνουν και προς την ECA, την ομοσπονδία Ευρωπαϊκών συλλόγων, προκειμένου να την ενημερώσουν για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αναφορικά με τις εξελίξεις για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Αυτό του έλεγαν χαρακτηριστικά στις τάξεις του «Δικεφάλου του βορρά» είναι πως η ECA ίσως να μην έχει ενημερωθεί, αν και στο διοικητικό της συμβούλιο υπάρχει ελληνική συμμετοχή και συγκεκριμένα η παρουσία της κ. Λίνας Σουλούκου, που είναι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Από το Blogger.