Με… πηλοφόρι και μυστρί ο γαμπρός του Ριμπολόβλεφ – «Βράζει» ο Ρώσος κροίσος - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Με… πηλοφόρι και μυστρί ο γαμπρός του Ριμπολόβλεφ – «Βράζει» ο Ρώσος κροίσος

Μπορεί για την μετατροπή του θρυλικού Σκορπιού σε επίγειο ξενοδοχειακό παράδεισο για λίγους κι εκλεκτούς να μην του καίγεται καρφί, για το υπό κατάρρευση σπίτι όμως μιας οικογένειας με μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην Ουρουγουάη, όπου πολιτεύεται, πρώτος έτρεξε να φτιάξει λάσπη και να βοηθήσει στις επιδιορθώσεις.
Ο Χουάν Σαρτορί μπορεί ν’ αποτελεί πλέον “κόκκινο” πανί για τον Ρώσο κροίσο πεθερό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, εξαιτίας της επιλογής του να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και πολιτικά στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, απομακρύνοντας από εκείνον την πολυαγαπημένη του κόρη Εκατερίνα και τα εγγόνια του, ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου να πτοείται.
Ήδη ο νεαρός πολιτικός έχει διαγράψει μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική πορεία στην Ουρουγουάη, κλείνοντας μάλιστα πολλά στόματα πολιτικών του αντιπάλων, που εξαιτίας των οικογενειακών δεσμών με τον “βασιλιά της ποτάσας” δεν χάνουν την ευκαιρία να τον χτυπούν. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος, ώστε τόσο εκείνος όσο και η γοητευτική σύζυγος του να πάρουν την ζωή στα χέρια τους και ν απομακρυνθούν όσο μπορούν από την άλλοτε χλιδάτη ζωή, αποδεικνύοντας  σε όλους, πως μοναδικός οικογενειακός τους στόχος είναι το μέλλον τους στην Ουρουγουάη.
Έτσι ο Χουάν Σαρτορί δεν χάνει την ευκαιρία να δίνει το παρόν όπου χρειάζεται βοήθεια κάτι που φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στη σελίδα του στο instagram. Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε το Σάββατο, όπου μαζί με την Ταξιαρχία Αλληλεγγύης συμμετείχε στην αναστήλωση ενός υπό κατάρρευση φτωχικού σπιτιού στη γειτονιά Sayago, στο οποίο μένει μια οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά. Ο γαμπρός του Ρώσου Κροίσου φορώντας μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού, όχι μόνο δεν δίστασε να φτιάξει λάσπη, αλλά βοήθησε και στις εργασίες αναστήλωσης αποδεικνύοντας σε όλους πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να εγκαταλείψει το “ατσαλάκωτο” λουκ του.
Από το Blogger.