Οι Κύπριοι για Λάζαρο και η απόφαση του Μαρτίνς

Επιμένουν στην Κύπρο για το ενδιαφέρον ομάδων για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στη Μεγαλόνησο τα ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του έμπειρου εξτρέμ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ΑΠΟΕΛ και Απόλλων είναι δύο ομάδες από την Κύπρο που φέρονται να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ.
Στην Κύπρο τα δημοσιεύματα για τον Λάζαρο συνεχίζονται αλλά ακόμη η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται με το φινάλε της σεζόν.
Θεωρητικά υπάρχει η οψιόν για συν ένα χρόνο, αλλά μοιάζει δύσκολο να ενεργοποιηθεί από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά. Ο Λάζαρος με την επιστροφή του από τον τραυματισμό πήρε ελάχιστο χρόνο από τον Πέδρο Μαρτίνς και ειδικά από ένα σημείο και μετά ήταν μονίμως εκτός 18άδας.
Την οριστική απόφαση για το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα την πάρει ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος από τη στιγμή που μένει στον Ολυμπιακό για την επόμενη διετία είναι το αφεντικό στην ομάδα του Πειραιά και από τα χέρια του θα περάσουν όλα.
Το θέμα με την Κύπρο, πάντως υπάρχει εδώ κι αρκετούς μήνες με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο… στόχαστρο ομάδων του νησιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια