Παναθηναϊκός: Συμφωνία μέχρι το 2023 και με τον Σένκεφελντ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Παναθηναϊκός: Συμφωνία μέχρι το 2023 και με τον Σένκεφελντ


 

Μετά τον Φεντερίκο Μακέντα και ο Μπαρτ Σένκεφελντ συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023!

Τους τελευταίους μήνες ο Παναθηναϊκός ήταν σε συζητήσεις με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον εκπρόσωπό του, με στόχο να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, που λήγει το 2021. Στην αρχή η οικονομική απόσταση των δύο πλευρών ήταν μεγάλη.

Όσο πέρναγε ο καιρός η διαφορά μειωνόταν και πριν λίγες ημέρες βρέθηκε η «χρυσή τομή» και επήλθε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, για να επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Ολλανδός στόπερ μέχρι το 2023.

Είναι μία σημαντική κίνηση, αφού ο Σένκεφελντ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του Πρωταθλήματος, κάνει την διαφορά και αν δεν τα έβρισκαν οι «πράσινοι» με τον παίκτη, θα κινδύνευε ο Παναθηναϊκός να τον χάσει ελεύθερο.

Από τα μέσα Αυγούστου είχε γίνει γνωστό, ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία και να που αυτό έγινε πριν λίγες ημέρες. Στον Σένκεφελντ έγινε σημαντική αύξηση αποδοχών από τις 200.000 ευρώ, που ήταν το συμβόλαιό του, αλλά μείωσε και αυτός τις αρχικές του απαιτήσεις, για να υπάρξει συμφωνία.

Το μόνο που απομένει είναι να συνταχθούν τα συμβόλαια και να υπογράψει ο παίκτης τις επόμενες ημέρες. Ο Ολλανδός ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, όπου έκανε μία πολύ καλή χρονιά και αυτό φάνηκε από την αρχή μέχρι το τέλος των διαπραγματεύσεων.

 

Από το Blogger.